2013-03-25 16:45:09
Φωτογραφία για ghanaweb.com : ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΜΠΟΑΤΕΝΓΚ
Στις αναφορές τους οι συμπατριώτες του Ντέρεκ Μπόατενγκ ασχολούνται κυρίως με το γεγονός ότι ο διεθνής μέσος δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Εθνική Γκάνας, εξαιτίας της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Τη στιγμή όπου επικρατεί αγωνία στον Ολυμπιακό για την απόφαση του CAS σχετικά με το μέλλον του Ντέρεκ Μπόατενγκ, στην Γκάνα ασχολούνται με το γεγονός ότι ο 30χρονος χαφ δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Με βάση δημοσίευμα της ιστοσελίδας «ghanaweb.com» το μέλλον του Γκανέζου ποδοσφαιριστή φαντάζει σκοτεινό στην Ντνίπρο, ενώ φιλοξενούνται δηλώσεις του έμπειρου χαφ, που προπονείται με τον Ολυμπιακό σε ραδιόφωνο της χώρας του, σύμφωνα με τις οποίες «τα πράγματα με το σύλλογό μου δεν πάνε καλά, αλλά θα δουλέψω ώστε να γίνουν καλύτερα».

Κάπου στο δημοσίευμα πάρχει και η αναφορά για το ότι ο Μπόατενγκ μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, ενώ φιλοξενούνται και θετικά σχόλιά του για τον προπονητή της εθνικής Γκάνας, τον Απια, «που μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ