2013-03-25 13:04:06
Φωτογραφία για Μικροεντάσεις στο Ηράκλειο για την παρέλαση - Προσαγωγές και διαμαρτυρίες
Μικροεντάσεις σημειώθηκαν νωρίτερα στο περιθώριο της παρέλασης για την 25η Μαρτίου στο Ηράκλειο που διεξάγεται σε αστυνομικό κλοιό και περιορισμένη από κάγκελα που έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος των κεντρικών δρόμων. Λίγο πριν την παρέλαση, η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή ενός άνδρα που επιχείρησε να πηδήξει τα προταστευτικά κάγκελα για να αφεθεί λίγη ώρα μετά ελεύθερος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός άνηκε στο μπλοκ μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που επιχείρησαν να προσεγγίσουν το χώρο της παρέλασης κρατώντας κόκκινες σημαίες ωστόσο απετράπησαν από τους αστυνομικούς.

Μικροένταση επικρατησε και στην πλατεία Ελευθερίας όπου φοιτητές του ΤΕΙ Κρήτης ανάρτησαν πανώ με συνθήματα κατά του σχεδίου Αθηνά και των επικείμενων συγχωνεύσεων.

Αυτή την ώρα η παρέλαση διεξάγεται κανονικά ενώ ιδιαίτερα αυξημένη είναι η παρουσία της αστυνομίας. Στην εξέδρα των επισήμων που σε προηγούμενες παρελάσεις πυροδότησε εντάσεις και επεισόδια βρίσκονται ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο βουλευτής Ηρακλείου Μάξιμος Σενετάκης, ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Γιώργος Δεικτάκης, ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης, ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίως, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρητης Απόστολος Κλινάκης. Στην παρέλαση παρίσταται και ο αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου ταξίαρχος Μιχάλης Καραμαλάκης όχι από τη θέση των επισήμων αλλά συντονίζοντας τα μέτρα.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ