2013-03-25 12:15:03
Φωτογραφία για ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΜΑΤΣ ΓΟΗΤΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΜΕ ΠΑΟΚ
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή στο "Γ. Καραϊσκάκης" και θέλει τη νίκη με την οποία θα αποδείξει πολλά και σε πολλούς...

Ο Μπάμπης Σταυρόπουλος μίλησε στο «Γαύρο» σχετικά με τον επικείμενο αγώνα και τόνισε πως ο Θρύλος οφείλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση που επικρατεί αυτόν τον καιρό στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή στο Καραϊσκάκη είναι ματς γοήτρου, αλλά και αποδείξεων. Και τι εννοώ όταν λέω αποδείξεων. Στο πρώτο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Τούμπα ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος σε όλα αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και το ματς έληξε 1-1. Με το σκορ αυτό ο ΠΑΟΚ νόμιζε ότι ο Ολυμπιακός τελικά δεν είναι ανώτερός του και ότι μπορεί να τον κοντράρει για τον τίτλο. Βέβαια, τη συνέχεια την είδαμε και η βαθμολογική διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες αυτή τη στιγμή μαρτυράει την αλήθεια. Υπάρχει χαοτική διαφορά ανάμεσα στους δυο συλλόγους. Ο ΠΑΟΚ με τον ερχομό του Ιβάν Σαββίδη έχει δυναμώσει σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αλλά δεν είναι ακόμα σε θέση να εκθρονίσει τον Ολυμπιακό από την πρώτη θέση που βρίσκεται εδώ και μία 20ετία περίπου», ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος άσος του Θρύλου για να συνεχίσει.


«Θα μπορέσει να το κάνει σε μερικά χρόνια αν συνεχίσει να δυναμώνει το ρόστερ του και φτιάξει έναν καλό κορμό που θα μπορεί να στηριχθεί σ’ αυτόν για πολλά χρόνια. Οπως για παράδειγμα έκανε ο Ολυμπιακός επί Μπάγεβιτς. Τώρα, όμως, ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος σε όλα, όπως κι αν το δει κανείς. Επίσης, πρέπει ο Μίτσελ και οι παίκτες του να εκμεταλλευτούν την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ τελευταία με την αποχώρηση του Γκαρσία και τα γεγονότα που έχουν συμβεί με τον Δώνη και να πάρει τη νίκη, η οποία θα συνοδεύεται από πολλά γκολ, και να ευχαριστήσει τους φιλάθλους του που θα γεμίσουν ακόμα μία φορά φέτος το γήπεδο. Το γόητρο, τώρα, δεν θέλει εξήγηση».

Καταλήγοντας, σημείωσε. «Ανέκαθεν αυτά τα παιχνίδια είχαν πάθος και ένταση. Οποιος ήταν καλύτερος και πιο… έξυπνος τα κέρδιζε. Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα ο Ολυμπιακός. Το πρόβλημα είναι στον ΠΑΟΚ. Αυτός θα έρθει με το σκεπτικό να πάρει τη νίκη και οι ποδοσφαιριστές του είναι αγχωμένοι. Εμπιστεύομαι 100% τον Μίτσελ γιατί ξέρει πώς να διαχειριστεί τέτοιου είδους παιχνίδια και θεωρώ ότι τον πρώτο λόγο τον έχει ο Ολυμπιακός. Αρκεί να δείξει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι είναι ανώτερος του αντιπάλου του».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ