2013-03-25 11:15:02
Φωτογραφία για ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
Η νίκη στον αγώνα της προσεχούς Κυριακής με τον ΠΑΟΚ είναι η βασική σκέψη στον Ολυμπιακό, καθώς οι ερυθρόλευκοι θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους στο πρωτάθλημα, να επικρατήσουν εναντίον της μιας από τις δύο ομάδες που δεν έχουν νικήσει φέτος (η άλλη είναι ο ΠΑΟ, αντίπαλος στις 14 Απριλίου) και να πιστοποιήσουν την απόλυτη ανωτερότητά τους σε όσους ακόμη την... αμφισβητούν.

Ο Μίτσελ περιμένει την Τρίτη τους παίκτες του στο Ρέντη μετά το 3ήμερο ρεπό που τους έδωσε αλλά και τις υποχρεώσεις στην εθνική των Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Κι αυτό διότι η προετοιμασία θα ξεκινήσει με απουσίες, λόγω της συμμετοχής των Μασάντο, Φέισα, Μέγιερι, Κάρολ και Τζιμπούρ στις εθνικές ομάδες τους. Οι ξένοι διεθνείς θα γυρίσουν την Τετάρτη και ουσιαστικά από την Πέμπτη θα μπουν στην προπόνηση, με τον Ισπανό τεχνικό να ελπίζει ότι θα ειναι άπαντες υγιείς. Ο Κάρολ θα παίξει σίγουρα, οι Τζιμπούρ και Φέισα πολύ πιθανό να είναι βασικοί σε Αλγερία και Σερβία, ίσως να αγωνιστούν και οι Μασάντο, Μέγιερι.


Με την επιστροφή στη δράση και των Ιμπαγάσα, Γκρέκο που προπονούνται πλέον κανονικά, αλλά και με την προοπτική να είναι διαθέσιμος και ο Μπόατενγκ (σήμερα περιμένει ο Γκανέζος την απόφαση του CAS), ο Μίτσελ θα έχει πολλές επιλογές για την ενδεκάδα.

Σίγουροι είναι στην άμυνα οι Παπάζογλου, Μανωλάς, Αβραάμ και Χολέμπας. Στο κέντρο Φέισα και Μανιάτης έχουν προβάδισμα, με Μασάντο, Φουστέρ και Γκρέκο να διεκδικούν την άλλη θέση. Ενώ για την επίθεση ίσως υπάρξουν εκπλήξεις, με Μήτρογλου και Φετφατζίδη να διεκδικούν τις θέσεις των Τζιμπούρ, Βλαχοδήμου. Ο Αμπντούν λογικά θα ξεκινήσει, με τον Αλγερινό να έχει πάει αυτές τις μέρες των μίνι διακοπών στο Παρίσι, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Από το πρωί της Τρίτης θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, με τις τιμές να είναι χαμηλότερες σε σχέση με προηγούμενα μεγάλα ματς (από 15 έως 35 ευρώ). Το «Γ. Καραϊσκάκης» αναμένεται κατάμεστο, όπως είχε συμβεί και εναντίον της ΑΕΚ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ