2013-03-25 09:00:18
Φωτογραφία για Mίνα Ορφανού: Δε θυμάμαι πού είναι το βραβείο μου για τη Στρέλλα
Η ηθοποιός είπε ότι δεν περίμενε να πάρει βραβείο πρώτου γυναικείου ρόλου για την ταινία "Στρέλλα". Μίλησε ωστόσο για τις άσχημες στιγμές που έζησε κατά την απονομή του βραβείου της, στο Μέγαρο Μουσικής.

"Από τόσες κάμερες και δημοσιογράφους, ήρθε μόνο ένας δημοσιογράφος και με τράβηξε. Δε ντρέπομαι που το λέω. Είναι ντροπή δική τους! Από 3.000 κόσμο ήρθαν 10 άτομα και μου έδωσαν συγχαρητήρια. Πήρα το βραβείο μου, πήρα ταξάκι, πήγα στο σπίτι... Δεν θυμάμαι πού είναι το βραβείο αυτή τη στιγμή".

"Δεν έχω φωτογραφία με το βραβείο μου! Την έκοψα από την εφημερίδα... Εγώ πήρα ένα βραβείο πρώτου γυναικείου ρόλου. Μου έδωσαν το βραβείο στο εξωτερικό και μου είχανε κόκκινο χαλί και περπάτησα! Πάω στην Ιαπωνία και με σέβονται... Ένιωθα σαν τη μύγα εκείνη την ώρα. Σαν τη μύγα μες στο γάλα! Ένιωθα ξένη."

Επίσης, η ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τα οποία δεν ήταν όπως θα ήθελε Είπε ακόμα για τον τρόπο που έφυγε από το σπίτι της... "διωγμένη".

Με τη μαμά της και τα αδέρφια της έκανε χρόνια να μιλήσει λόγω των επιλογών της. Όμως τώρα, η μητέρα της, έχει αποδεχθεί αυτό που είναι όπως είπε στη συνέντευξή της.

"Θέλω ο άλλος όταν βλέπει την Μίνα απέναντί του να τη σέβεται... Αν έρθω να στην πέσω, ρίξε μου και κλωτσιά. Αν δε σε ενοχλήσω όμως... Είμαστε όλοι ίσοι"!

Πηγή: zappit
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ