2013-03-25 02:38:02
Φωτογραφία για Οι Αλβανοί δραπέτες πήραν τα ''βουνά''... Ενώ βεντέτα ξέσπασε μεταξύ φρουρών και σωφρονιστικών
Βέβαια κανείς από το Υπουργείο δεν απαντά γιατί δεν έγινε διασκορπισμός των κρατουμένων σε άλλες φυλακές με την... αποτυχημένη απόπειρα Βλαστού,ώστε να σπάσει ο κύκλος των ομάδων ! Το λάθος σίγουρα είναι του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Δεύτερο και παιδαριώδες λάθος των σωφρονιστικών υπαλλήλων αλλά και της διοίκησης των Φυλακών ,δεν είναι δυνατόν αν μην γίνεται φύλο και φτερό μια φυλακή που έγινε απόπειρα απόδρασης πριν απο 15 ημέρες !

Τρίτο λάθος υπάρχει βεντέτα μεταξύ φρουράς και σωφρονιστικών υπαλλήλων !...(Το βεβαίωσε με τον ποιό κατηγοριματικό τρόπο ο Αραβαντινός σε εκπομπή του ΜΕΓΑ σήμερα το πρωί

Το λάθος απο την πλευρά του Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως ειναι σοβαρότατο και κάποιοι το είδαν ''οι Αστυνόμοι των Φυλακών'' !

Μετά την τεράστια δημοσιότητα του θέματος που παρουσιάστηκαν άσχετοι φρουροί ώς υπερ-ήρωες να θυμίσουμε οτι βουλευτής της πειροχής τους πήγε σε Υπουργούς και Πρωθυπουργούς ...Το είδαν οτι εμείς είμαστε και ''γαμώ ''...Αποτέλεσμα χαλάρωση ,μαγκιά αλλά ήρθε η επίθεση και να μην ξέρουμε τι να κάνουμε !


Μπορεί να μην έχουμε λεφτά να αγοράσουμε αλεξίσφαιρα τζάμια αλλά έχουμε μπόλικη άμμο στο ποτάμι να την γεμίσουμε με τσουβάλια και να τοποθετήσουμε περιμετρικά των σκοπιών !

¨Εχουμε δεκάδες ομαδικά και ατομικά όπλα και δεν βρήκαμε ένα να τοποθετήσουμε σε υπερυψωμένη σκοπιά με 2 σκοπευτές που θα απαντούσαν αποτελεσματικά στο πύρ από τα αυτόματα όπλα !

Είμαι πολύ περίεργος να μετρήσουμε τους κάλυκες από τα όπλα των φρουρών να δούμε αν υπήρχε ανταπόδοση των πυρών ...Προσωπική μας άποψη είναι οτι τα πυρά των Αλβανών κάλυπταν την απόδραση των κρατουμένων ενώ οι φύλακες ήταν καλυμμένοι !

Σίγουρα έχει γίνει διασκορπισμός των δραπετών κατά ομάδες των τριών -έως τεσσάρων ατόμων !

Κανένα ίχνος των Αλβανών που απέδρασαν από τις φυλακές Τρικάλων δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν οι αστυνομικές δυνάμεις που «χτενίζουν» ακόμη και τη νύχτα την ευρύτερη περιοχή, με περιπολίες και ελικόπτερα εφοδιασμένα με θερμικές κάμερες.

Λάμες και μαχαίρια βρέθηκαν στο κελί του Βλαστού

Παρ’ ότι υποτίθεται ότι βρισκόταν στο μικροσκόπιο των σωφρονιστικών υπαλλήλων μετά την αποτυχημένη απόπειρα απόδρασής του στις 24 Φεβρουαρίου, ο Παναγιώτης Βλαστός δεν είχε εγκαταλείψει τα σχέδιά του να δραπετεύσει από τις φυλακές Τρικάλων και σκόπευε να επιχειρήσει και νέα απόπειρα!

Μάλιστα, ο βαρυποινίτης είχε καταφέρει να εφοδιαστεί με μια σειρά από κοφτερά αντικείμενα και εργαλεία για την κοπή μετάλλων! Η έρευνα για τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στο μακελειό, τα οποία δεν έχουν βρεθεί ακόμη, αποκάλυψε ότι στο κελί του ο Βλαστός έκρυβε πέντε λάμες και τέσσερις σέγες κοπής μετάλλων καθώς και δυο μαχαίρια.
veteranos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ