2013-03-24 15:11:03
Φωτογραφία για Στο πόδι, άγρυπνη η Αστυνομία της Ηπείρου, έδωσε χτύπημα το πρωί στη μάστιγα των ναρκωτικών, κατάσχοντας 201 κιλά χασίς
Μετρούν ναρκωτικά οι διωκτικές αρχές της Ηπείρου, που το πρωί σήμερα,γύρω στις 6 έδωσαν ένα ακόμη χτύπημα στην εμπορία ναρκωτικών,κατάσχοντας 201 κιλά χασίς, αυτή τη φορά στο Σμέρτο Θεσπρωτίας. Η Δίωξη Ναρκωτικών Ιωαννίνων είχε τις πληροφορίες,τις αξιολόγησε και σε συνεργασία με τη Δίωξη Ναρκωτικών Θεσπρωτίας και το Σώμα Συνοριακών της Κόνιτσας, έπιασαν τα ναρκωτικά και τους 4 δράστες, Έλληνες όλοι από Νίκαια και Πέραμα Αττικής.

Δύο αυτοκίνητα χρησιμοποίησαν οι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες του firmani.gr, το ένα λειτουργούσε ως προπομπός και το άλλο ήταν γεμάτο με σάκους  γύρω στους 7, που περιείχαν τις ναρκωτικές ουσίες. Οι άνδρες της Δίωξης σταμάτησαν τα οχήματα και στην έρευνα που ακολούθησε βρήκαν τα ναρκωτικά και συνέλαβαν τους 4 δράστες,δίνοντας ένα ακόμη μεγάλο χτύπημα στη μάστιγα που οργιάζει στα Ελληνοαλβανικά Σύνορα. Η Αστυνομία στην Ήπειρο σημειώνει τεράστιες επιτυχίες στον πόλεμο κατά των ναρκωτικών, ενώ την ίδια ώρα έχουν στήσει μπλόκα παντού,για τη σύλληψη των δραπετών από τα Τρίκαλα,καθώς εικάζεται ότι οι δραπέτες θα χρησιμοποιήσουν τα περάσματα της Ηπείρου για να μπουν Αλβανία.
firmani.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ