2013-03-24 14:37:05
Φωτογραφία για Απεργία την Τρίτη στην Coca Cola λόγω απολύσεων
Έδιωξαν 20 διανομείς. Κινητοποίηση, με αφορμή άλλες 20 απολύσεις διανομέων από το εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στην Coca Cola, που θα κατέλθουν σε 24ωρη απεργία, την ερχόμενη Τρίτη 26 Μαρτίου, μετά από απόφαση της Ομοσπονδίας Εμφιαλωμένων Ποτών.

Αιτήματα των εργαζομένων στο εργοστάσιο της 3Ε του Βόλου, είναι η άμεση υπογραφή της διμερούς συμφωνίας μεταξύ εργαζομένων και εταιρίας, όπως γίνεται κάθε χρόνο για τις κλαδικές συμβάσεις, οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου να μετατραπούν σε αορίστου και να καλυφθούν οι πάγιες θέσεις, όπως αναφέρεται σε γνωστοποίηση του Σωματείου Εργαζομένων προς τη διεύθυνση της Coca Cola στο Βόλο.

Το Σωματείο καταγγέλλει την αντεργατική και αδιάλλακτη συμπεριφορά της εταιρίας στα σχέδια για νέες απολύσεις στο εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης, απειλώντας πως αν δεν δεχτούν να απολυθούν, η εταιρία θα προχωρήσει σε οριστικό κλείσιμο του εργοστασίου.

«Είμαστε αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσουμε κάθε νόμιμο μέσο, διεκδικώντας τις θέσεις εργασίας μας και την υπογραφή ικανοποιητικής σύμβασης για τα 2013», αναφέρει το Σωματείο.
onlarissa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΛΙΛΛΗΚΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΛΙΛΛΗΚΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ