2013-03-24 12:45:04
Φωτογραφία για Τους έκλεβε την ώρα που έπιναν καφέ
Έναν 49χρονο, που φαίνεται ότι είχε βρει τον τρόπο να επιβιώνει ... κλέβοντας, έπιασαν χθες οι άνδρες της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ηρακλείου.

Ο 49χρονος άνδρας με καταγωγή από την Παλαιστίνη που ήταν παράνομα στη χώρα, συνελήφθη και δεν άργησε να διαπιστωθεί ότι είχε κλέψει 9 ανυποψίαστους ανθρώπους στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, μαζί με τον αγνώστων στοιχείων συνεργό του.

Ο 49χρονος, όπως προέκυψε από την προανάκριση, έκλεβε θαμώνες καταστημάτων στο κέντρο της πόλης, ανυποψίαστους πολίτες που καθόταν να πιουν ένα καφέ. Εκείνος τους πλησίαζε και τους έκλεβε την τσάντα, το κινητό ή ακόμα και μόνο το πορτοφόλι. Έτσι διέπραξε συνολικά 9 κλοπές. Έγινε όμως αντιληπτός και ειδοποιήθηκε η ασφάλεια, άνδρες της οποίας δεν άργησαν να τον συλλάβουν χθες το απόγευμα.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο 49χρονος πήγε σε μαγαζί για να κλέψει, την ώρα όμως που άπλωνε τα χέρια του στην τσάντα ενός θαμώνα, τον είδε ο διπλανός ο οποίος και ενημέρωσε την αστυνομία, που έσπευσε ... Ωστόσο δεν έχει εντοπιστεί ακόμα ο συνεργό του. Ο Παλαιστίνιος με τις 9 κλοπές θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ