2013-03-24 00:22:09
Φωτογραφία για ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ : Ο ΚΑΛΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ
Στις πτυχές που χάρισαν στον Ολυμπιακό την σπουδαία πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου βόλεϊ Ανδρών με 3-0 σετ εις βάρος του Παμβοχαϊκού αναφέρθηκε ο Μενέλαος Κοκκινάκης, ο οποίος... πετούσε στον έβδομο ουρανό μετά το τέλος του ημιτελικού, όπου οι ερυθρόλευκοι «τσέκαραν» το εισιτήριο της πρόκρισης για τον αυροιανό μεγάλο τελικό.

Ο διεθνής ακραίος που ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες του Δημήτρη Καζάζη, μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού υπήρξε κατηγοηματικός αναφορικά με τους λόγους που οδήγησαν τους ερυθρόλευκους στην σπουδαία πρόκριση:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα όπως είναι ο Παμβοχαίκός, ο οποίος μας είχε κερδίσει με 3-0 στο ματς του δευτέρου γύρου στο πρωτάθλημα, μπήκαμε με αρκετή συγκέντρωση και είπαμε ότι εφόσον αποσδώσουμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες θα φτάσουμε στην νίκη. Ο καλός Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανένα, αφού δεν έχει αντίπαλο» ήταν τα λόγια του νεαρού ακραίου.

Σε ό,τι αφορά την προτίμησή του για τον δεύτερο ημιτελικό, ο Κοκκινάκης ήταν ξεκάθαρος: «Οποιος και να είναι ο αντίπαλος θα κοιτάξει να νικήσει, θα είναι δύσκολο ματς, μπορεί και δυσκολότερο από τον ημιτελικό. Είναι ο τελικός και θα κοιτάξουμε να πάρουμε το Κύπελλο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ