2013-03-23 23:36:04
Φωτογραφία για «Stop» ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ...
Η ονοματολογία άρχισε πολύ νωρίς φέτος για τον Ολυμπιακό και οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων έσπευσαν να βάλουν... φρένο ενόψει του καλοκαιριού, ενώ το θέμα αυτό σχολίασε μέσω twitter ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ.

Στο Λιμάνι βλέποντας τα πολλά ονόματα που βγαίνουν καθημερινά στο φως της δημοσιότητας θέλησαν να πάρουν θέση και να βάλουν ένα... στοπ στα όσα έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες γύρω από τα μεταγραφικά πλάνα του Ολυμπιακού και κυρίως τις πολλές περιπτώσεις που έχουν αναφερθεί για τους πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ παράλληλα επισημάνθηκε ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές για τους οποίους δεν έχουν καν γνώση Είναι χαρακτηριστικό πως ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, έγραψε στο twitter του: «Έλεος ρε άνθρωποι. Μάρτιος είναι και μας έχετε φέρει ήδη 100 παίκτες στον Ολυμπιακό! Τους 99 δεν τους ξέρουμε καν! Έλεος!».

Εκτός αυτού τόνισε ότι «ακόμα δεν έχουν αρχίσει οι μεταγραφές και ήδη έχουμε νέους παίκτες. Λίγο υπομονή...».

Είναι ξεκάθαρο πως στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ είναι ακόμα σε περίοδο διερεύνησης παικτών για θέσεις και από την στιγμή που αναζητώνται τα πρόσωπα για τη νέα χρονιά έπρεπε οι πρωταθλητές Ελλάδας να βάλουν τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. Το σίγουρο είναι πως το «χτίσιμο» των ερυθρόλευκων για τη νέα σεζόν είναι σε εξέλιξη και τα νεότερα αναμένονται στο προσεχές διάστημα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ