2012-03-31 22:12:05
Φωτογραφία για Καταγγελία αναγνώστη για επίδειξη θράσους από υπάλληλο υπουργείου
Σήμερα 14:45 μου βγαίνει από stop ένα μπλέ VW Golf με πινακίδα ΖΗΡ638* και η "κυρία" κορνάρει κάνοντάς μου χειρονομίες, και μπαίνει στην πορεία μου.

Εξακολουθεί να μου κάνει χειρονομίες και έχει κατεβάσει το παράθυρό της και την ακούω να μου τα "ψέλνει". Σε φανάρι είμασταν, βάζω χειρόφρενο και κατεβαίνω να της ζητήσω το λόγο, καθώς έχει όχι μόνο άδικο, αλλά και απύθμενο θράσος. Την ρωτάω: Θέλετε να πάτε πίσω να δεί! τε ποιός είχε stop; μου λεεί (λανθασμένα) : Και οι 2 είχαμε stop και ήμουν από δεξιά. Της λέω:Εκτός του ότι δεν έχετε δίκιο, το πρόβλημά μου είναι η κόρνα και οι χειρονομίες και οι φωνές, όρεξη έχετε μεσημεριάτικα; απάντηση ορόσημο: "Είμαι υπουργείο και μπορώ να σου πάρω το αυτοκίνητο. " Απαντάω: Χέστηκα που είσαι από υπουργείο και ξαναμπήκα στο αυτοκίνητό μου. Αυτή συνέχισε να χειρονομεί και να φωνάζει από το αυτοκίνητό της, κάνοντάς μου τη χαρακτηριστική κίνηση πως με "σημείωσε" Μετά είναι δυνατό να μην τους έχουμε στη μπούκα;

Δηλαδή όχι μόνο είναι μια αργόσχολη που ζεί εις βάρος μου, αλλά όταν τελειώνει το επιχειρηματολόγιο του κώλου, ξαφνικά "είναι υπουργείο" και κάνω και απειλή κατάχρησης εξουσίας γιατί μπορώ..

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ