2013-03-23 20:48:02
Φωτογραφία για ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ : ΑΞΙΖΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΑΡΗΣ
Στο Αλεξάνδρειο, απέναντι στον Άρη, θα δοκιμαστεί ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ.

Πρόκειται για επικίνδυνη αποστολή για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, που θέλουν να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών μετά την εντός έδρας ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Top 16 της Ευρωλίγκας, όπως τόνισε στις δηλώσεις του και ο Χρήστος Μαρμαρινός.

«Πρόκειται για παιχνίδι με δυσκολίες για εμάς. Προερχόμαστε από ήττα στην Ευρωλίγκα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ μπροστά μας έχουμε ένα σημαντικό ματς με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Θα πρέπει, όμως, να ξεχάσουμε τι έγινε με τη Μακάμπι και να μην έχουμε το μυαλό μας στη Φενέρ», ανέφερε αρχικά ο Μαρμαρινός.

Το μέλος του τεχνικού επιτελείου των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης πρόσθεσε πως οι Θεσσαλονικείς αξίζουν το σεβασμό τους, ενώ θα πρέπει να παραταχθούν απόλυτα συγκεντρωμένοι για να φθάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα: «Χρειάζεται συγκέντρωση, καθώς ο Άρης είναι ομάδα που αξίζει σεβασμό και προσοχή. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό για να φύγουμε με τη νίκη από το Αλεξάνδρειο. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον Άρη να πάει το παιχνίδι στο δικό του ρυθμό. Πρέπει από την αρχή να βάλουμε τους δικούς μας κανόνες στην αναμέτρηση και να παίξουμε καλή άμυνα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ