2013-03-23 19:48:04
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!
Ενώπιον της κατάκτησης του πρώτου Κυπέλλου της καριέρας του ως προπονητής, ο Δημήτρης Καζάζης ήταν... άνετος στις δηλώσεις που έκανε στη συνδρομητική τηλεόραση.

«Ο Βασιλιάς ζει και είναι εδώ», τόνισε ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, που την Κυριακή στις 16:00 θα παίξει στον τελικό του Κυπέλλου που θα γίνει στο Ρέθυμνο.

Ο Ολυμπιακός μπήκε… δαιμονισμένα στο παιχνίδι και ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι «αυτό που θέλω είναι να μπούμε όπως μπήκαμε σήμερα, 100% συγκεντρωμένοι. Αύριο έχουμε συνέχεια. Πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι και προσγειωμένοι».

Σε ό,τι αφορά την τακτική του στο παιχνίδι, ο Καζάζης τόνισε ότι στόχος ήταν να πιεστούν οι Καλντέιρα και Γιοβάνοβιτς. «Η τακτική μας ήταν να πιέσουμε να χαλάσει η υποδοχή, είχαμε προσαρμόσει το μπλοκ πάνω τους. Τα πήγαμε θαυμάσια στα δύο πρώτα σετ και δεν τα πήγαμε άσχημα στο τρίτο, ωστόσο με 2-0 μπροστά, κάπου λιγάκι κάθεσαι».


Ο προπονητής του Ολυμπιακού εγκωμίασε στη συνλεχεια τον Κώστα Χριστοφιδέλη, ο οποίος έπαιξε τραυματίας. «Έκανε βρώμικη δουλειά, στο κομμάτι της υποδοχής, στο μπλοκ. Εχει ποιότητα και εμπειρία, μπορεί να διαχειριστεί έναν τραυματισμό. Ο Κώστας είναι ο κορυφαίος ακραίος στην Ελλάδα, είτε είναι τραυματίας, είτε είναι καλά».

Τέλος, είπε ότι δεν προτιμά αντίπαλο: «Για μας είναι το ίδιο, για μένα το σημαντικό είναι να μπούμε όπως μπήκαμε σήμερα. Αν κάνεις προτίμηση σημαίνει ότι κάποιον υποτιμάς. Εμείς δεν υποτιμάμε και θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι για τον τελικό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θέλει μία δεύτερη ευκαιρία...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θέλει μία δεύτερη ευκαιρία...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ