2013-03-23 16:21:03
Φωτογραφία για Πάτρα: «Mε χτυπούσαν άγρια γιατί φορούσα φόρμα παραλλαγής»
Θύμα επίθεσης άγριου ξυλοδαρμού από αγνώστους που τον αποκαλούσαν «φασίστα» και όλα αυτά επειδή είχε μασκαρευτεί με… φόρμα παραλλαγής, υποστηρίζει ότι «έπεσε» ένας 30χρονος Πατρινός. Ο Θ.Μ. κατήγγειλε στον «Κόσμο» το περιστατικό που όπως ισχυρίζεται βίωσε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου της αποκριάς στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου κοντά στο ύψος της Κολοκοτρώνη.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι φορούσε στρατιωτικά ρούχα λόγω του καρναβαλιού και ενώ περπατούσε με κατεύθυνση την Αγ. Νικολάου κατά τη μία τη νύχτα (ξημερώματα Κυριακής) είδε να τον πλησιάζει απειλητικά μία ομάδα αγνώστων, αποτελούμενη από έξι άτομα. Οι δύο πρώτοι, που, όπως μάλιστα αναφέρει, φορούσαν κράνη, τον στρίμωξαν σε μια γωνία και απειλώντας τον ότι θα τον χτυπήσουν του απαίτησαν να βγάλει την μπλούζα, που ήταν μια φόρμα παραλλαγής του στρατού, και του φώναζαν ότι είναι φασίστας και ότι έπρεπε να ντρέπεται που επέλεξε να φορέσει αυτά τα ρούχα! Προτού μάλιστα προλάβει να κάνει την κίνηση για να βγάλει την μπλούζα, έχοντας τρομοκρατηθεί με τους εξαγριωμένους αγνώστους νεαρούς μπροστά του, οι δύο κρανοφόροι άρχισαν να τον χτυπούν στο στήθος με γροθιές!


«Προσπάθησα να φύγω τρέχοντας για μερικά μέτρα, αλλά δεν πρόλαβα. Με ακολούθησαν και με πέταξαν κάτω χτυπώντας με, με κλωτσιές στο σώμα», δηλώνει το θύμα της επίθεσης, σημειώνοντας επιπλέον ότι τον χτυπούσαν αλύπητα με τις μπότες τους ακόμα και στο κεφάλι, ενώ του προκάλεσαν μώλωπες και σε όλη την πλάτη, τα χέρια και τα πόδια!

Τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο Το επεισόδιο ξυλοδαρμού, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, συνεχίστηκε για περίπου δέκα λεπτά και ξαφνικά οι άγνωστοι νεαροί διέφυγαν από το στενό δρομάκι που συνδέει την Ρήγα Φεραίου με την Αγ. Ανδρέου, αφήνοντάς τον πεσμένο στο έδαφος, ενώ ο κόσμος προσπερνούσε χωρίς κανείς να παρεμβαίνει. Ο νεαρός κατάφερε να σηκωθεί καταβάλλοντας προσπάθεια και αφού τηλεφώνησε σε ένα φίλο του, μετέβη στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και ευτυχώς διαπιστώθηκε ότι δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά. Προς το παρόν δεν έχει υποβληθεί μήνυση λόγω της εκτίμησης ότι είναι απίθανο να εντοπιστούν οι δράστες.

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στέλνουν Πάτερσον....
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στέλνουν Πάτερσον....
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ