2013-03-23 10:27:07
Φωτογραφία για «ΤΣΕΚΑΡΑΝ» ΤΟ ΤΣΕΧΙΑ - ΔΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Άνθρωπος του Ολυμπιακού «τσέκαρε» το Τσεχία-Δανία έχοντας κυρίως την προσοχή του στους Τσέχους με την διαφορά πως του άρεσαν πιο πολύ οι Δανοί.

Όπως σας έχουμε γράψει τις προηγούμενες μέρες το Τσεχία-Δανία ήταν ένα από τα ματς στην... ατζέντα του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι φρόντισαν να έχουν πλήρη εικόνα για το παιχνίδι που τελείωσε 3-0 υπέρ των Δανών. Ο Τόμας Ροζίτσκι που μπήκε ως αλλαγή στο 61' αλλά και νεαροί παίκτες, όπως ο μέσος Βλάντιμιρ Νταρίντα της Βικτόρια Πλζεν (είναι γεννημένος το 1990) ήταν μερικά από τα ονόματα στα οποία έπεσε το βάρος όμως το ζητούμενο ήταν ότι οι Δανοί άρεσαν σαφώς περισσότερο.

Από τους Δανούς ξεχώρισαν οι σκόρερ Αντρέας Κορνέλιους, Σίμον Κάερ και Νίκι Ζίμλινγκ. Εξ αυτών η σαφώς πιο προσιτή περίπτωση είναι του πιτσιρικά Κορνέλιους, που αγωνίζεται στην Κοπεγχάγη και ο οποίος τον Οκτώβριο του 2012 είχε βγει καλύτερος παίκτης στην Λίγκα της Δανίας. Εκτός αυτού χρίζει ειδικής μνείας το γεγονός πως στον αγώνα πέρασε ως αλλαγή στο 66' ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο Ντένις Ρόμενταλ. Πάντως ο άνθρωπος των πρωταθλητών Ελλάδας που... σκάναρε το ματς έψαχνε κυρίως για νεαρούς ποδοσφαιριστές και καλές ευκαιρίες...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ