2013-03-23 09:45:12
Φωτογραφία για ΑΝΤΡΙΑΝ ΓΚΟΝΖΑΛΕΘ : ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ!
«Ναι» στον Ολυμπιακό, «όχι» με τον πατέρα του προπονητή, είναι η απάντηση του Αντριάν Γκονζάλεθ, γιου του Μίτσελ, στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στο Λιμάνι.

Το όνομά του «έπαιξε» αρκετά τις τελευταίες ημέρες στα μεταγραφικά σενάρια του Ολυμπιακού, αλλά ο ίδιος φροντίζει να βάλει τέλος σε αυτά. «Είχα πει και παλαιότερα σε συνέντευξή μου ότι κουράστηκα να είμαι ο γιος του Μίτσελ. Δεν το είχα εξηγήσει καλά βέβαια. Αυτό που δεν θέλω, είναι να συνεργάζομαι πια με τον πατέρα μου», είναι η απάντηση του γιου του προπονητή των ερυθρόλευκων, Αντριάν, για τον λόγο που δεν θα μετακόμιζε στους πρωταθλητές Ελλάδας.

«Όλοι λένε ότι με ζητάει στην ομάδα, επειδή έχουμε αυτή τη σχέση. Δεν θέλω να είμαι πια στην ομάδα του πατέρα μου. Δεν θέλω να παίξω με αυτόν προπονητή. Μερικές φορές υπάρχουν προβλήματα, γιατί πάντα το πρόβλημα θα είμαι εγώ. Ό,τι και να κάνω στο γήπεδο, όλοι το προσέχουν
. Επίσης με συγκρίνουν συνέχεια με τον πατέρα μου. Όταν παίζω καλά, όλοι λένε ότι είμαι σπουδαίος, όταν δεν παίζω καλά, ότι είμαι ο χειρότερος. Δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου όταν είμαστε στην ίδια ομάδα. Να είστε σίγουροι πως όταν ο Μίτσελ είναι προπονητής, κοιτάει το καλό της ομάδας, όχι το δικό μου. Απλά ο κόσμος δεν το ξέρει και πάντα σκέφτεται διάφορα», συνέχισε ο άσος της Βαγιεκάνο, με δηλώσεις του στην «Real», για να προσθέσει πως:

«Κουράστηκα από αυτή την κατάσταση. Ήμασταν μαζί στην Χετάφε, σε μία χρονιά που η ομάδα έκανε την καλύτερη πορεία στην ιστορία της. Έπαιξα καλά, αλλά ακόμα και τότε είχαν δημιουργηθεί προβλήματα».

Όσο για το αν δεχόταν πρόταση του Ολυμπιακού σε περίπτωση που δεν βρισκόταν στον πάγκο ο πατέρας του: «Είναι σπουδαία ομάδα. Αν και ζω στην Ισπανία, ξέρω πολλά για τον Ολυμπιακό. Ο Βαλβέρδε προπόνησε για αρκετά χρόνια την ομάδα και μέσω της πορείας του είδα πόσο σημαντικός σύλλογος είναι. Κάθε παίκτης θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό, που είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Είναι ευκαιρία για κάθε παίκτη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ