2013-03-22 22:19:10
Φωτογραφία για Φουλ για Μουντιάλ η Κροατία!
Μόνο η ατμόσφαιρα στο Μάξιμιρ θύμιζε... ντέρμπι, μιας και αγωνιστικά η Κροατία ήταν ανώτερη, επικράτησε 2-0 της Σερβίας και έκανε βήμα για Μουντιάλ!

Πριν την σέντρα του ματς ο Στίματς τόνιζε πως «Αν πρέπει να ανησυχώ εγώ για τους Σέρβους διεθνείς, τότε ο Μιχαΐλοβιτς θα πρέπει να πάει στο... Ψυχιατρείο βλέποντας τους δικούς μου»! Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας... δικαιώθηκε, με ηγέτη τον Μόντριτς και εκτελεστές τους Μάντζουκις, Ολιτς η «Χρβάτσκα» επικράτησε 2-0 της Σερβίας και βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στο Μουντιάλ. Στον αντίποδα, η ομάδα του Μιχαΐλοβιτς προδόθηκε από τα αμυντικά της λάθη, την... κρέμασαν οι πιο έμπειροί της παίκτες, Ιβάνοβιτς, Κολάροφ και αποχαιρέτησε το όνειρο της Βραζιλίας.

Η ατμόσφαιρα ποδοσφαιρική από 40.000 οπαδούς, το κλίμα εντός του γηπέδου καθαρά αθλητικό, αλλά στο ματς μπήκε μόνο η Κροατία. Πίεση με το καλημέρα, ο Μόντριτς με κεκτημένη ταχύτητα από τα ματς του με τη Ρεάλ, ενώ ο Κόβασιτς «καθάριζε» τα πάντα
. Μόλις στο 23' ήρθε το πρώτο χτύπημα, με τον Κολάροφ να κάνει... απίστευτο λάθος γύρισμα και τον Μάντζουκιτς να ανοίγει το σκορ! Η Σερβία δεν μπορούσε να βρει ρυθμό, το επιθετικό της «όπλο», ο Σκέποβιτς είχε αποχωρήσει από το 8' λόγω τραυματισμού και η Κροατία έκανε ό,τι ήθελε στο ματς. Έτσι, στο 37' ήρθε ακόμα ένα τέρμα από «δώρο» της σερβικής άμυνας. Ο Ιβάνοβιτς συμπεριφέρθηκε σαν... ερασιτέχνης έπειτα από τη μπαλιά του Σρνα και ο Ολιτς από κοντά διαμόρφωσε το 2-0!

Οι Σέρβοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη, αλλά στο 47' έχασαν μεγάλη ευκαιρία, αλλά τόσο ο Κολάροφ όσο και ο Τζόρτζεβιτς δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Η Κροατία πάντως ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο και έχασε ευκαιρίες με τον Ράκιτιτς και τον Μόντριτς. Η Σερβία προσπάθησε να αντεπιτεθεί, αλλά στο 78' έχασε νέα διπλή ευκαιρία, μιας και ο Τζούρισιτς, αλλά και ο Τάντιτς δεν μπόρεσαν να σκοράρουν!

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βοσνία - Ελλάδα [ 1-0 ]
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βοσνία - Ελλάδα [ 1-0 ]
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ