2013-03-22 21:10:09
Φωτογραφία για ΙΣΟΠΑΛΗ ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΥ Η ΕΛΠΙΔΩΝ ΜΕ ΕΣΘΟΝΙΑ
Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το φιλικό «τεστ» της Εθνικής Ελπίδων με αντίπαλο την Εσθονία, στο Άργος, μπροστά σε 5.000 θεατές. Το γκολ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος πέτυχε ο Διαμαντάκος.

Παρότι ήταν καλύτερη, η Εθνική Ελπίδων αρκέστηκε στην ισοπαλία. Να σημειωθεί πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Τσάνας, δεν κάλεσε κάποιον παίκτη του Ολυμπιακού γι’ αυτό το φιλικό παιχνίδι, λόγω της συμμετοχής της ομάδας Νέων του Θρύλου στο NextGen Series, καθώς οι ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν την Άστον Βίλα στην Αγγλία, σε νοκ-άουτ προημιτελικό.

Πάντως το γκολ των πιτσιρικάδων της Ελλάδας, είχε… «ερυθρόλευκο» χρώμα, αφού ο Δημήτρης Διαμαντάκος, που αγωνίζεται στον Άρη ως δανεικός από τους νταμπλούχους Ελλάδας, πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 80ο λεπτό και διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Οι Εσθονοί είχαν προηγηθεί στην πρώτη τους καλή επιθετική ενέργεια με το όμορφο πλασέ του Άνιερ στο 55ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ελλάδα: Διούδης (46΄ Καπίνο), Σταφυλλίδης (65΄ Ράνος), Μπουγαΐδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαυρίας, Διαμαντάκος, Κολοβός (65΄ Γούτας), Μπουχαλάκης (46΄ Κούρος), Μαρινάκης (65΄ Τσιάρας), Φούντας (46΄ Φουρλάνος), Γιαννιώτας.

Εσθονία: Μέεριτς, Ποντχολιούζιν, Μπαράνοφ (81΄ Ίνγκερμαν), Μετς, Πικ (46΄ Γκόλντμπεργκ), Ράουντσεπ (64΄Λέπιστου), Λίπιν (72΄ Κούλινιτς), Άνιερ (81΄ Ίντερμιτε), Αντόνοφ, Λιιβαμάγκι, Ράτελ (64΄ Μέελ)
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ