2013-03-22 19:00:05
Φωτογραφία για Αν ο Σαββίδης δεν αναδιαμορφώσει την Τούμπα θα φτιάξει νέο γήπεδο
Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ήταν παρών στη συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με τον Αντώνη Σαμαρά και αποκάλυψε πως ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ σκέφτεται την κατασκευή νέου γηπέδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis: «Έγινε μια συνάντηση με τον πρωθυπουργό, τον κ. Κεδίκογλου και τον Ιβάν Σαββίδη. Συζητήθηκαν θέματα επιχειρηματικά και όχι μόνο, η ουσία είναι όμως πως ο ΠΑΟΚ έχει πάρει έναν σωστό δρόμο και αυτό είναι ευχάριστο για την πόλη μας. Ο αθλητισμός είναι βασικός πυλώνας ειδικά για μια πόλη όπως η Θεσσαλονίκη και πρέπει να στηρίξουμε τις ομάδες του τόπου μας. Με τον κ. Ιβάν Σαββίδη με συνδέουν σχέσεις ετών. Είναι σοβαρός επιχειρηματίας και όχι άνθρωπος των συναισθημάτων, αγαπάει τον ΠΑΟΚ και σκέφτεται επιχειρηματικά την κάθε του κίνηση. Έχει συγκεκριμένη λογική για το πως πρέπει η ομάδα να πάει μπροστά και δεν αφήνει τα συναισθήματα του να τον επηρεάζουν
. Είναι γεγονός πως θέλει να διαγράψει τα χρέη του ΠΑΟΚ. Δεν έχει πρόβλημα να δώσει ένα μεγάλο ποσό ώστε η ομάδα να ξαναγίνει υγιής. Έχει σωστή λογική». Για το γήπεδο του ΠΑΟΚ: «Ο κ. Σαββίδης αν δε μπορέσει να προχωρήσει σε αναδιαμόρφωση της Τούμπας θα κοιτάξει η ομάδα να μετεγκατασταθεί. Ο ίδιος σκέφτεται ανατολικά, εγώ του πρότεινα δυτικά για να εξυπηρετεί πιο πολύ τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Να υπάρξει άξονας που να διευκολύνει τους φίλους του ΠΑΟΚ από όλη την Ελλάδα. Δεν έγινε τόσο αναλυτική συζήτηση και ακόμα δεν ξέρουμε αν θα αναδιαμορφώσει την Τούμπα ή όχι». Για το αν υπάρχει θέμα από την κυβέρνηση να σβηστούν τα χρέη του ΠΑΟΚ: «Η πολιτεία δεν έχει λόγο να μη θέλει να λήξει το θέμα εφόσον ο κ. Σαββίδης θα καταβάλει τα χρήματα αυτά».
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ