2013-03-22 18:06:07
Φωτογραφία για Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Final 4 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ
Τα πάντα είχε η συνέντευξη Τύπου των προπονητών και των αρχηγών των τεσσάρων φιναλίστ του Κυπέλλου. Από τα... λιοντάρια του Ζαλμά, στο άγχος της διάλυσης του Κράβαρικ και στην αισιοδοξία των Καζάζη και Ανδρεόπουλου.

Όσον αφορά τους ερυθρόλευκους ήδη σας έχουμε παρουσιάσει τις δηλώσεις τους (δείτε τις δηλώσεις του Δημήτρη Καζάζη ΕΔΩ και του Κώστα Χριστοφιδέλη ΕΔΩ).

Όλοι οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές συμφώνησαν στο εξής... Επιτρέπεται σε όλες τις ομάδες να ονειρεύονται!

Νίκος Ζαλμάς (προπονητής Παμβοχαϊκού):

«Ευχαριστούμε για την φιλοξενία το Ρέθυμνο σε ένα ούτως η άλλως φιλόξενο νησί. Για τον Παμβοχαϊκό ξεκινά μια περίοδος υπερβάσεων. Όλα τα ματς που έχουμε να παίξουμε από εδώ και πέρα είναι τελικοί. Όλη η διαδικασία είναι δύσκολη μέχρι το τέλος του Απριλίου. Ήδη έχουμε πετύχει τον στόχο μας και μόνο που βρισκόμαστε στο Final 4. Έχουμε στόχο να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε
. Μέχρι στιγμής τα έχουμε πάει πολύ καλά. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχουμε σταθερή απόδοση σε όλο το ματς και με λίγο τύχη μπορεί να πάρουμε τη νίκη απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο Ολυμπιακός. Εύχομαι πραγματικά να γίνει μια διοργάνωση αντάξια της ιστορίας όλων των ομάδων. Έχουμε νικήσει τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα αλλά αυτό παίζει πολύ μικρό ρόλο. Μπορεί να μην παίξει και καθόλου στο τέλος της διοργάνωσης. Για παράδειγμα, στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός δεν είχε τον Γιούρισιτς οπότε μπορεί να μας παρουσιάσει κάτι διαφορετικό. Σημαντικό ρόλο σε τέτοια παιχνίδια παίζουν τα «θέλω» των παικτών, το κίνητρο, η διάθεση, το πόσο καθαρό μυαλό έχουν οι ομάδες. Αν θες να γίνεις βασιλιάς σε μία ζούγκλα πρέπει να σκοτώσεις το λιοντάρι και να κάνουμε την υπέρβαση».

Σταύρος Κατσανεβάκης (αρχηγός Παμβοχαϊκού):

«Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος θα δει πολύ καλά ματς. Στα νοκ άουτ παιχνίδια είναι όλα πιθανά και όλες οι ομάδες θα τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν το Κύπελλο. Ο Ολυμπιακός είναι ένα πολύ καλό σύνολο αλλά και εμείς είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για να κάνουμε ότι καλύτερο για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, την διοίκηση της ομάδας που μας στηρίζει εδώ και καιρό. Σε ένα τέτοιο ματς οι πιθανότητες είναι 50-50 κι εγώ προσωπικά πιστεύω πως θα πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και θα πάμε τελικό. Δεν μας έχει μείνει κανένα απωθημένο από τον περσινό αποκλεισμό».

Αντρέι Κράβαρικ (προπονητής Ηρακλή):

«Ευχαριστώ όλους εδώ στο Ρέθυμνο. Προσωπικά είναι η δεύτερη φορά που είμαι εδώ σε Final 4. Πριν μερικά χρόνια είχα έρθει ως παίκτης του Ηρακλή και είχαμε πάρει το Κύπελλο. Φυσικά οι συνθήκες δεν είναι ίδιες. Ζούμε μια περίεργη χρονιά στο πρωτάθλημα δίνουμε μεγάλη μάχη για να σωθούμε και αό την άλλη βρισκόμαστε σε μια διοργάνωση και διεκδικούμε το Κύπελλο. Τα ματς στο final 4 είναι απρόβλεπτα και μπορεί να σου συμβεί το τέλειο παιχνίδι ή το πιο καταστροφικό. Πραγματικά δεν ξεχωρίζω κάποιο φαβορί. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ο Ολυμπιακός έχει την πιο σταθερη ομάδα και έχει ένα μικρό προβάδισμα. Όλοι γνωρίζετε την κατάσταση στον Ηρακλή και αυτή μπορεί να είναι μία από τις τελευταίες διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Για εμάς στον Ηρακλή είναι μια μεγάλη γιορτή, το κλίμα στην ομάδα είναι φανταστικό. Ας παίξει ο αντίπαλος καλύτερα από εμάς και ας μας κερδίσει.Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα παιχνίδι που να γουστάρει ο κόσμος. Χωρίς όνειρα δεν γίνεται τίποτα».

Ντούσκο Νοβοσέλατς (αρχηγός Ηρακλή):

«Ο Ηρακλής είναι εδώ για να αποδείξει πως δεν δίκαιη και ρεαλιστική η θέση που βρίσκεται στο πρωτάθλημα. Κόντρα στον Φοίνικα πρέπει να δείξουμε πως έχουμε τη δύναμη να παλέψουμε. Δεν μπορώ να υποσχεθώ πως θα πάρουμε το Κύπελλο αλλά μπορώ να το κάνω πως θα κατέβουμε στο ματς και θα τα δώσουμε όλα».

Δημήτρης Ανδρεόπουλος (προπονητής Φοίνικα):

«Βρισκόμαστε σε μια τελική φάση που επιτρέπει σε όλες τις ομάδες να έχουν φιλοδοξίες και να κάνουν όνειρα. Ο θεσμός του Κυπέλλου πάντα κρύβει πολλές εκπλήξεις και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Όλες οι ομάδες ξεκινούν από την ίδια αφετηρία. Δεν μπορείς να γνωρίζεις την κάθε στιγμή. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτεροδ δυνατό. Λίγα πράγματα μπορούμε να αλλάξουμε σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Όλοι πάνμε να κυνηγήσουμε κάτι και έχουμε τις ίδιες πιθανότητες. Δεν ήρθαμε εδώ να χάσουμε!».

Βασίλης Κουρνέτας (αρχηγός Φοίνικα):

«Ήρθαμε να παίξουμε καλό βόλεϊ και είναι το μόνο που έχουμε ανάγκη αυτή την στιγμή. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να προχωρήσουμε γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που κοντράρει σκληρά όλους τους αντιπάλους. Συνήθως οι αλλαγές προπονητών μεσούσης της περιόδου δεν είναι ευχάριστες αλλά οι γίνονται οι καλύτερες προσπάθειες για ότι καλύτερο. Η ομάδα θέλει πολύ να προχωρήσει, ο Ανδρεόπουλος είναι έμπειρος προπονητής και το Κύπελλο είναι μια σημαντική υπόθεση για εμάς».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συνάντηση Καμμένου-Τσίπρα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συνάντηση Καμμένου-Τσίπρα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ