2013-03-22 10:14:07
Φωτογραφία για ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ... ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΠΑΓΚΟ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Σαν σήμερα στις 22 Μαρτίου του 2009 ο Ολυμπιακός νίκησε στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο 2-3 στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι ερυθρόλευκοι σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα στην Τρίπολη κατέκτησαν μαθηματικά το Πρωτάθλημα που ήταν το 12ο τα τελευταία 13 χρόνια.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με γκολ του Ντάρμπισαϊρ στο 22’, όμως οι «κυανέρυθροι» απάντησαν με τέρματα του Λουρένσο στο 45' και του Άντερσον στο 51'. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Μανιάτη στο 61'. Ο Ντουντού στο 72΄ βρήκε δίχτυα έκανε την ανατροπή (2-3) και άρχισαν οι πανηγυρισμοί.

Αυτός ήταν ο 5ος συνεχόμενος τίτλος για τους ερυθρόλευκους και πρώτος του Ερνέστο Βαλβέρδε από τότε που κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Πανιώνιος (Γιώτης Σταματόπουλος): Μπέλιτς, Μανιάτης, Λάτκα, Ρεκόμπα, Άντερσον, Μάκος, Εστογιανόφ, Κοντοές (83' Μπάρκογλου), Νικολάου (56' Μαϊστόροβιτς), Τζαβέλλας, Λουρένσο (66' Σκούφαλης).

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης (46' Κόβατς), Πατσατζόγλου (58' Μπελούτσι), Ντομί, Όσκαρ (36' Γκαλέτι), Τζόρτζεβιτς, Ζεβλάκοβ, Ντουντού, Α. Παπαδόπουλος, Ντάρμπισιρ, Μητρογλου, Τοροσίδης.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ