2013-03-22 09:16:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Μάλλον στάθηκαν… άτυχοι – Πήγαν να πουλήσουν ψεύτικο κινητό σε... αστυνομικό!
Αυτά είναι τα «άσχημα» του… επαγγέλματος… Ρισκάρεις, διακινδυνεύεις και δεν ξέρεις που θα πέσεις! Ο λόγος για δύο νεαρούς από την Αγία Βαρβάρα Αττικής οι οποίοι χθες το πρωί είχαν καταφθάσει στην Πάτρα και προσπαθούσαν να πουλήσουν κινητά i-phone σε πολίτες, τα οποία ήταν όμως ψεύτικα.

Δεν το φαντάστηκαν όμως ότι ο ένας από τους πολίτες που πλησίασαν ήταν αστυνομικός και μάλιστα ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Σταύρος Τσεκούρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του PatrasTimes οι νεαροί βρίσκοντο στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου στο Ρίον, όταν ο ένας από αυτούς πλησίασε τον κ. Τσεκούρα, δείχνοντάς του ένα λευκό i-phone προτείνοντάς του να το αγοράσει σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή.

Η απάντηση του αστυνομικού ήταν αν έχει σε κάποιο άλλο χρώμα και τότε ο νεαρός, ανυποψίαστος, φώναξε και τον συνεργό του που περίμενε στο αυτοκίνητο να του φέρει κινητό και σε άλλα χρώματα.

Ο κ. Τσεκούρας, στο μεταξύ είχε ειδοποιήσει τους συναδέλφους του που κατέφθασαν στο σημείο και άμεσα συνέλαβαν τους δύο νεαρούς, οι οποίοι και οδηγήθηκαν ενώπιων του αρμόδιο Εισαγγελέα Πατρών. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ