2013-03-22 08:59:04
Φωτογραφία για Moναδικό! Το πρωτότυπο ηλεκτρικό τρίκυκλο... μοτοαυτοκίνητο!
Η εξέλιξη του μοτοποδηλάτου καθώς και ο σύγχρονος ανταγωνιστής του ονομάζεται i-Road και πρωτοπαρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης για το 2013.

Έχει κατασκευαστεί από ένα κολοσσό της αυτοκινητοβιομηχανίας και πρόκειται για ένα διθέσιο ηλεκτρικό τρίκυκλο, το οποίο, έχει το ίδιο πλάτος με ένα συμβατικό μοτοποδήλατο και είναι κλειστό όπως ένα αυτοκίνητο.

Το κύριο χαρακτηριστικό του οχήματος είναι η τεχνολογία "Active Lean", που του επιτρέπει να κλίνει στις στροφές ακριβώς όπως το μοτοποδήλατο!

Έχει τρεις ρόδες, μια πίσω και δυο μπροστά, γεγονός που βοηθά το όχημα να στρίβει με μεγάλη σταθερότητα και χωρίς κίνδυνο σε κλειστές στροφές.

Το τρίκυκλο διαθέτει επίσης ενισχυμένη ασφάλεια στην οροφή και ακτίνα στροφής τριών μέτρων, ενώ μπαταρίες ιόντων λιθίου τροφοδοτούν δυο ηλεκτροκινητήρες στις μπροστινές ρόδες.

Σχεδόν αθόρυβο, με γρήγορη επιτάχυνση και ικανό να διανύσει 50 χιλιόμετρα με μια πλήρη φόρτιση, το i-Road είναι ιδανικό για την πόλη.

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η παραγωγή του οχήματος, ωστόσο έχει ήδη ξεκινήσει δοκιμές στην γαλλική πόλη Γκρενόμπλ.

 

www.radar.gr 
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ