2013-03-21 21:53:03
Φωτογραφία για Ο Σατανάς της Βίβλου μοιάζει στον... Ομπάμα
Η ομοιότητα του Μαροκινού ηθοποιού που υποδύεται τον Σατανά στη μίνι τηλεοπτική σειρά του History Channel, με θέμα τη Βίβλο, με τον Μπαράκ Ομπάμα δεν πέρασε απαρατήρητη από... τους τηλεθεατές και τους πολιτικούς αντιπάλους του Αμερικανού προέδρου.

Ο Μοχάμεντ Μεχντί Ουαζάνι εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς "The Bible" και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις με αποτέλεσμα να προκύψει ζήτημα για το αν έγινε σκοπίμως η επιλογή του στο ρόλο του Σατανά.

Μετά την προβολή της σειράς το Twitter "πήρε φωτιά" καθώς πολλοί από τους τηλεθεατές σχολίασαν την ομοιότητα μεταξύ των δύο αντρών, αναφέρει δημοσίευμα του Reuters.

Μάλιστα, ένα tweet του συντηρητικού παρουσιαστή και ραδιοφωνικού παραγωγού Γκλεν Μπεκ, ο οποίος σχολίασε την ομοιότητα, προκάλεσε την αντίδραση της δημοσιογράφου του CNN, Έριν Μπαρνέτ, η οποία κατηγόρησε τον Μπεκ ότι εκμεταλλεύεται το περιστατικό για να κάνει προσβλητικά σχόλια για τον πρόεδρο Ομπάμα.


Εκπρόσωπος του History Channel δήλωσε ότι οι παραγωγοί της εκπομπής δεν είχαν καμία πρόθεση να προσλάβουν έναν ηθοποιό που θα μοιάζει με τον Ομπάμα και ότι οποιαδήποτε μεταξύ τους ομοιότητα είναι απόλυτα συμπτωματική.

"Ο ηθοποιός Μεχντί Ουαζάνι, που παίζει τον Σατανά, είναι πολύ γνωστός στο Μαρόκο. Έχει παίξει σατανικούς ρόλους σε αρκετά βιβλικά έπη, πολλά χρόνια πριν ο Μπαράκ Ομπάμα εκλεγεί πρόεδρος. Σεβόμαστε και εκτιμούμε τον πρόεδρό μας, ο οποίος είναι πιστός Χριστιανός", τόνισαν σε ανακοίνωσή τους οι παραγωγοί της σειράς.
nooz.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ