2013-03-21 20:29:05
Φωτογραφία για Hollywood Report Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες
Ας δούμε τι έκαναν τις τελευταίες μέρες μερικοί από τους πιο διάσημους ανθρώπους του πλανήτη Εμίλια Κλαρκ

H Εμίλια Κλαρκ είναι μια εκ των πρωταγωνιστριών της επιτυχημένης σειράς "Game of thrones", της οποίας η τρίτη σεζόν είναι έτοιμη για προβολή, ένα χρόνο μετά το μεγάλο φινάλε της προηγούμενης. Όλοι οι συντελεστές της σειράς συγκεντρώθηκαν στο TCL Chinese Theatre του Χολιγουντ το βράδυ της Δευτέρας για να γιορτάσουν την πρεμιέρα του νέου κύκλου επεισοδίων που αναμένεται να σπάσει πάλι όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης. 

Εύα Λονγκόρια 

Η Εύα Λονγκόρια γιόρτασε τα 38α γενέθλιά της στο Χόλιγουντ, στο κλαμπ Bootsy Bellows, Ο φακός εντόπισε την ηθοποιό έξω από το κλαμπ ενώ οι φήμες θέλουν τον άγνωστο άντρα που την κρατά από το χέρι να είναι ο νέος συντροφός της. 

Λιβ Σράιμπερ και Ναόμι Γουότς

Το διάσημο ζευγάρι παρέα με τα παιδιά του, τον 5χρονο Σάμιουελ Κάϊ και τον 6χρονο Αλεξάντερ Σάσα, έκανε το Σάββατο μια βόλτα στο Μπρέντγουντ της Καλιφόρνια και όλοι μαζί απόλαυσαν το μεσημεριανό τους γεύμα.


Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Γκάρνερ

Μια ευχάριστη βόλτα στο πάρκο απόλαυσε η οικογένεια Άφλεκ την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου. Η Τζένιφερ Γκάρνερ και ο Μπεν Άφλεκ συνόδευσαν τα δυο από τα τρία τους παιδιά στο πάρκο και έπαιξαν μαζί τους.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς 

H Mπρίντεϊ Σπίαρς παρακολούθησε πάλι τους γιους της να παίζουν ποδόσφαιρο σε ένα πάρκο στην Καλιφόρνια. Στην παρέα της βρισκόταν και ο πρώην σύντροφός της και πατέρας των παιδιών της, Κέβιν Φέντερλαϊν.

Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι

Έξω από το γυμναστήριό της στο Μπέβερλι Χιλς, εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι. Το διάσημο μοντέλο είναι εδώ και πολύ καιρό ζευγάρι με τον σταρ ταινιών δράσης Τζέισον Στέιθαμ.

Σοφία Βεργκάρα

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Σοφία Βεργκάρα και οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει. Η σέξι ηθοποιός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αμερικανική Vogue, προκάλεσε έκπληξη με τη δήλωσή της ότι "Πρέπει να προσέχω τι τρώω επειδή καταψύχουν τα ωάριά μου". 

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ 

To βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε στο El Rey Theatre του Λος Άντζελες το πάρτι για την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ με τίτλο "The 20/20 Experience".  Μετά από 7 ολόκληρα χρόνια απουσίας, ο διάσημος τραγουδιστής επιβεβαίωσε στο κοινό ότι αυτό το άλμπουμ είναι μόνο το πρώτο μέρος της δουλειάς του ενώ το δεύτερο μέρος ετοιμάζεται πυρετωδώς.

Τζένιφερ Λόπεζ 

Στο εμπορικό κέντρο The Commons της Καλιφόρνια εντόπισε ο φακός της Τζένιφερ Λόπεζ και τα δίδυμά της, Εμ και Μαξ.

Τζέσικα και Άσλεϊ Σίμσον 

H Tζέσικα Σίμσον, κρατώντας στην αγκαλιά της την κόρη της, βρέθηκε στο Λος Άντζελες και γευμάτισε στο εστιατόριο Don Cuco παρέα με την μικρότερη αδελφή της, Άσλεϊ και το γιο της, Μπρονξ.

Χάιντι Κλουμ 

Με μια οικογενειακή βόλτα γιόρτασε η Χάιντι Κλουμ την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου. Εκείνη, τα παιδιά της και ο σύντροφός της πήραν ροφήματα και λιχουδιές και απόλαυσαν έναν περίπατο στο Λος Άντζελες. 

Ντέιβιντ Μπέκαμ

O Ντέιβιντ Μπέκαμ βρέθηκε στο Βερολίνο για την παρουσίαση της νέας συλλογής εσωρούχων που κυκλοφορεί με το όνομά του σε συνεργασία με το brand H&M. 

Γκάμπριελ Όμπρι

Ο Γκάμπριελ Ομπρι πήρε την κόρη του, Νάλα, από το σχολείο, όπως κάνει σχεδόν κάθε μέρα, όταν η μικρή βρίσκεται μαζί του, μετά το τέλος των περιοριστικών μέτρων που είχε εκδικάσει εναντίον του το δικαστήριο έπειτα το βίαιο επεισόδιο ανάμεσα σε εκείνον και τον νυν σύντροφο της Χάλι Μπέρι, Ολιβιέ Μαρτίνεζ.

www.yupiii.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ