2013-03-21 20:11:03
Φωτογραφία για «Η ΔΗΜΑΡ δεν θα ψηφίσει το χαράτσι στη ΔΕΗ» δήλωσε ο Λυκούδης
Την κάθετη άρνηση της ΔΗΜΑΡ στην επέκταση του μέτρου είσπραξης του τέλους ακινήτων από τη ΔΕΗ, επιβεβαίωσε την Πέμπτη... ο γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του κόμματος Σπύρος Λυκούδης, ο οποίος είπε ξεκάθαρα ότι το χαράτσι αποτελεί νέο μέτρο και «εμείς δεν θα το ψηφίσουμε».

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5 ο Σπύρος Λυκούδης σχολίασε την πρόσφατη τοποθέτηση του Γιάννη Στουρνάρα ότι το μέτρο είσπραξης του τέλους ακινήτων μέσω της ΔΕΗ είναι ρεαλιστική: «Η ρεαλιστική τοποθέτηση του κ. Στουρνάρα για το χαράτσι ότι είναι ένας τρόπος να μαζέψουμε τα λεφτά, είναι υπό συζήτηση. Εμείς, υποστηρίζουμε ότι υπάρχει ακόμα χρόνος για τον ενιαίο φόρο ακινήτων και υπάρχει δυνατότητα χρόνου να διαπραγματευτούμε με άνεση, μέχρι Μάιο-Ιούνιο. Όταν έχουμε συμφωνήσει ότι το μέτρο τελειώνει το 2012, δεν είναι νέο μέτρο; Το ενιαίο τέλος ακινήτων, επειδή θα είναι διευρυμένο σε περισσότερα ακίνητα, θα είναι πολύ ελαφρύτερο. Εμείς, το χαράτσι δεν θα το ψηφίσουμε, ως ΔΗΜΑΡ» τόνισε το στέλεχος του κόμματος.


Ο Σπύρος Λυκούδης υπερασπίστηκε το κυβερνητικό έργο του Αντώνη Μανιτάκη και του Αντώνη Ρουπακιώτη και σχολίασε τις φήμες που θέλουν να αποχωρούν από την κυβέρνηση στον επόμενο ανασχηματισμό: «Είμαστε αντίθετοι σε τέτοιου τύπου επιλογές, γιατί θεωρούμε ότι (οι κύριοι Μανιτάκης και Ρουπακιώτης) κάνουν τη δουλειά τους με άριστο τρόπο» είπε.

Τόνισε εξάλλου ότι η ΔΗΜΑΡ επιμένει στην απόλυση από το Δημόσιο όλων των επίορκων: «Αν δεν κάνει καλά τη δουλειά του (ένας υπάλληλος) και είναι επίορκος ή δεν την κάνει καθόλου, είναι προφανώς στη στόχευση να τελειώνει με το δημόσιο τομέα. Ασφαλώς θέλουμε να φύγουν οι επίορκοι».
skai.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ