2013-03-21 19:45:13
Φωτογραφία για Βράζει η Kύπρος: Μαινόμενοι τραπεζοϋπάλληλοι της Λαϊκής Tράπεζας έξω από τη Βουλή - Δείτε το video
Εκατοντάδες τραπεζοϋπάλληλοι βρίσκονται αυτή την ώρα έξω από την κυπριακή Βουλή των Αντιπροσώπων. Διαμαρτύρονται έντονα για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για την αναδιάρθρωση της Λαϊκής τράπεζας. Με πανό και συνθήματα διαμαρτύρονται για τις αναμενόμενες απολύσεις τους όπως υποστηρίζουν.

«Όχι στη θυσία τραπεζών», αναγράφει το κεντρικό πανό διαμαρτυρίας τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έχουν ήδη ανακληθεί άδειες των μελών του αστυνομικού σώματος, καθώς υπολογίζεται ότι ο αριθμός των τραπεζοϋπαλλήλων αναμένεται να ξεπεράσει τις δυο χιλιάδες ενώ καταφθάνουν από όλες τις πόλεις.

Επικρατεί έντονος αναβρασμός και είναι εκρηκτικό το κλίμα, ενώ οι διαδηλωτές κατάφεραν σε κάποια στιγμή να σπάσουν τον προστατευτικό κλοιό της αστυνομίας που κρατεί μέτρα ασφαλείας από το κτήριο της Βουλής των αντιπροσώπων.

Πριν από λίγο, ο πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ, Δημήτρης Συλλούρης, προπηλακίστηκε από τους διαδηλωτές, ενώ επιχειρούσε να εισέλθει στο κτήριο της Βουλής των Αντιπροσώπων. Άκουσε να μηνύματα των διαμαρτυρομένων και τους υποσχέθηκε ότι θα τα μεταφέρει ενώπιον της Βουλής. Το κλίμα ωστόσο παραμένει τεταμένο, οι διαδηλωτές επιχειρούν να σπάσουν τον κλοιό της αστυνομίας μέλη της οποίας ενισχύονται στην περιοχή.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

 Πηγή: zougla
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ