2013-03-21 19:12:07
Φωτογραφία για ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ... ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΙΝΕΣ
Όπως κάθε Πέμπτη έτσι και σήμερα η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, επέβαλε τις ποινές σε ομάδες και φυσικά πρόσωπα, μετά τις απολογίες που υπήρξαν. Οι ποινές είχαν να κάνουν τόσο για την 26η αγωνιστική, όσο και την 25η.

Από αυτές ξεχωρίζει η τιμωρία προς τον πρόεδρο του Ατρομήτου Γιώργο Σπανός, ο οποίος τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και στα αποδυτήρια για είκοσι ημέρες.

Με πρόστιμο τεσσάρων χιλιάδων ευρώ, τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τις αποφάσεις έχει ως εξής: «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 26ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α)ΠΑΕ ΑΕΚ,Γ.Πήδουλα(Γυμναστή): Για τη συμπεριφορά του γυμναστή κ.Γ.Πήδουλα καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΚ χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Γ. Πήδουλα την ποινή της επίπληξης.


Β) ΠΑΕ Πανθρακικός, Χ.Μαυρομάτη (εκπρόσωπο): Για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου κ. Χ.Μαυρομάτη: ποινή επίπληξης.

Γ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων εκατό ευρώ.

Οι κάτωθι αποφάσεις αφορούν την 25η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ., Αν.Σκέντζο (Γυμναστή), Γ.Σπανό (Πρόεδρο): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ.Α.Σκέντζου και του κ.Γ.Σπανού: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ. συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ. Επιβάλλει στον κ. Αν.Σκέντζο ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για είκοσι (20) ημέρες και χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Γ. Σπανό την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και στα αποδυτήρια για είκοσι (20) ημέρες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ