2013-03-21 15:30:03
Φωτογραφία για Το βάρος στον Βιγιαφάνιες
Ο Φερνάντο Κονσεντίνο προχωράει το θέμα του Λούκας Βιγιαφάνιες, οι πρώτες επαφές έχουν γίνει σε καλό κλίμα και το βάρος από πλευράς Ολυμπιακού έχει πέσει σε αυτόν τον παίκτη.

Οι πληροφορίες από την Αργεντινή αναφέρουν πως ο Κονσεντίνο έχει πάει ήδη ένα βήμα παραπέρα το ζήτημα του Βιγιαφάνιες. Ο Ολυμπιακός έχει ξεχωρίσει περισσότερο από κάθε άλλον τον νεαρό μεσοεπιθετικό και υπάρχει από την μεριά τους άκρως θετική διάθεση για την υπόθεσή του. Πηγές από την χώρα της Αργεντινής κάνουν λόγο για υπάρξη δίαυλου επικοινωνίας με τις πρώτες συζητήσεις να έχουν γίνει σε καλή βάση. Πρόκειται για έναν παίκτη που ο Ολυμπιακός τον έχει τσεκάρει αρκετές φορές και έχει εικόνα των δυνατοτήτων του.

Όπως σας έχουμε μεταφέρει η Ιντεπεντιέντε οφείλει ακόμα 1,5 εκατ. δολάρια στους νταμπλούχους Ελλάδας. Μοιραία είναι αρκετά εύκολο να κλείσει μία τέτοια μεταγραφή και μάλιστα με πολύ ευνοϊκούς για τους Πειραιώτες όρους. Οι επαφές θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες. Ίσως μάλιστα να επέλθουν νεότερα μέσα στο Σαββατοκύριακο ή εντός της ερχόμενης εβδομάδας. Το βέβαιο είναι πως από την στιγμή που θα ανάψει το πράσινο φως και ο Μίτσελ -που είναι πάντως ενήμερος- θα επισπευθούν ακόμα πιο γρήγορα οι απαιτούμενες διαδικασίες.


Υπενθυμίζεται πως στο Gazzetta.gr είχατε διαβάσει πρώτοι για το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον για τον διεθνή Αργεντινό παίκτη της Ιντεπεντιέντε εδώ και αρκετούς μήνες. Επίσης προ ημερών οι Αργεντίνοι είχαν αρχίσει ξανά τις αναφορές τους για τον παίκτη, ρεπορτάζ τα οποίας σας είχαμε μεταφέρει. Στο προσεχές χρονικό διάστημα θα κριθεί το τι τελικώς μέλλει γενέσθαι με την υπόθεση αυτή.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ