2013-03-21 12:59:06
Φωτογραφία για «Έγινα στόχος επίθεσης και κακόβουλων σχολίων»
Η απάντηση της διευθύντριας του Δημοτικού Σχολείου Γόμφων. Χαρά για την αποδοχή των προτάσεων της σχετικά με το πρόβλημα του υποσιτισμού στα σχολεία, αλλά και πικρία για τα κακόβουλα σχόλια που δέχθηκε, εκφράζει με επιστολή της η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου γόμφων Αικατερίνη Νικολαίδου.

Η κα. Νικολαίδου είχε επισημάνει το πρόβλημα του υποσιτισμού μαθητών σε επιστολή της προς τους εκπαιδευτικούς του νομού.

Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Τρικάλων, η διευθύντρια του σχολείου υπενθυμίζει ότι με δικής της παρέμβαση υιοθετήθηκαν οι τρεις προτάσεις, αλλά συνάμα τονίζει ότι δέχθηκε κακόβουλα σχόλια.

Αναλυτικά η επιστολή της κ. Νικολαίδου :

«Με μεγάλη μου χαρά έλαβα σήμερα , ημέρα Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013, στο Σχολείο μου ένα e-mail, προερχόμενο από το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Τρικάλων, στο οποίο στο πρώτο του θέμα αναφέρονται 3 προτάσεις προς το ΥΠΕΘΠΑ σχετικά με το πρόβλημα του υποσιτισμού στα Σχολεία.


Εδώ θέλω απλώς να υπενθυμίσω ότι το θέμα πρωτοβγήκε στην επιφάνεια και ανακινήθηκε με δική μου επιστολή, που απευθυνόταν στον εκπαιδευτικό κόσμο των Τρικάλων (δασκάλους, Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών, Σχολικό Σύμβουλο Πύλης και Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων).

Επίσης να υπενθυμίσω ότι από τη στιγμή της δημοσιοποίησης αυτής της επιστολής μου, έγινα στόχος επίθεσης και κακόβουλων σχολίων.

Με εκτίμηση

Νικολαϊδου Αικατερίνη

Διευθύντρια Δημοτικού Σχολείου Γόμφων»
onlarissa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ