2013-03-21 09:18:46
Φωτογραφία για ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟ ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΜΕ... ΙΜΠΑΓΑΣΑ
Τα δίχτυα του στην Αργεντινή θέλει να απλώσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα "Γαύρος" σχεδιάζει να φτιάξει δίκτυο σκάουτινγκ στην Αργεντινή, δίνοντας το ρόλο ανεύρεσης ταλέντων στον Αριέλ Ιμπαγάσα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα στο Λιμάνι σκέφτονται πολύ σοβαρά την δημιουργία τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού και στην Αργεντινή προκειμένου να εκμεταλλευτούν τον ποδοσφαιρικό «πλούτο» της χώρας.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι με τέτοια επένδυση αξίζει τον κόπο μιας και τα κέρδη θα είναι πολλαπλά για τον σύλλογο, κάτι που συνέβη και με την περίπτωση του Ζιοβάνι στη Βραζιλία.

Στον Ολυμπιακό ψάχνουν τον άνθρωπο που θα αναλάβει το ρόλο να ανακαλύπτει νέα ταλέντα και να τα «κλείνει» από νωρίς και παράλληλα να βοηθάει στις μεταγραφές της πρώτης ομάδας και υπάρχουν σκέψεις τον ρόλο αυτό να αναλάβει ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ειδικά αν ο Αργεντίνος μέσος αποφασίσει να τερματίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα και επιλέξει να επιστρέψει στην χώρα του για μόνιμη εγκατάσταση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ