2013-03-21 08:51:09
Φωτογραφία για Η σφαγή στο Twitter και η αγωγή Μανωλίδου σε Βαξεβάνη
Λίγες ημέρες αφότου είχε απειλήσει πως όποιος υπονοήσει ξανά ότι κλέβει το κράτος, θα υποστεί τις συνέπειες, η Ευγενία Μανωλίδου ακολούθησε τελικά τη νομική οδό και κατέθεσε αγωγή κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη λόγω δημοσιευμάτων που την ενέπλεκαν με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Μετά και τον "πόλεμο" του συζύγου της Άδωνι Γεωργιάδη με τον δημοσιογράφο στο twitter, η Ευγενία Μανωλίδου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής "Μίλα", κατέθεσε αγωγή εναντίον του δημοσιογράφου το πρωί της Τετάρτης.

"Αρκετή υπομονή έχω κάνει τελευταία και έχει αρχίσει να εξαντλείται, όποιος υπονοήσει ξανά ότι κλέβω το κράτος, θα υποστεί τις συνέπειες", έγραφε χαρακτηριστικά πριν από λίγες ημέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Σε σημείο της αγωγής που δημοσιεύει το tlife.gr αναφέρεται πως ο εναγόμενος γνωρίζει ότι ουδεμία σχέση με τον συγκεκριμένο λογαριασμό είχε ποτέ ή μπορούσε να έχει, τονίζοντας πως από την απλή ανάγνωση του εγγράφου καθίσταται σαφές ότι δεν είναι εκείνη στη λίστα Λαγκάρντ αλλά ο τότε σύζυγός της.

Το έγγραφο της αγωγής εδώ

Πηγή: news247
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ