2013-03-21 02:11:56
Φωτογραφία για Ο James Bond θα επιστρέψει εντός τριών ετών
Το κινηματογραφικό στούντιο MGM ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα κυκλοφορήσει την επόμενη ταινία James Bond εντός των... επόμενων τριών χρόνων και ελπίζει να ανακοινώσει σύντομα το όνομα του σκηνοθέτη της, ύστερα από την απόφαση του Sam Mendes να μη σκηνοθετήσει και την επόμενη.

Σε τηλεδιάσκεψη με τους επενδυτές της εταιρείας, ο πρόεδρος της MGM Gary Barber δήλωσε ότι το στούντιο βρίσκεται στη διαδικασία συγγραφής του σεναρίου της 24ης ταινίας James Bond.

Ο Barber δεν ανακοίνωσε λεπτομέρειες σχετικά με το κάστινγκ αλλά ο Daniel Craig έχει ήδη υπογράψει για δύο ακόμη ταινίες.

Η τελευταία ταινία με τον πράκτορα 007 του 2012, "Skyfall", σημείωσε παγκοσμίως πωλήσεις εισιτηρίων 1,1 δισεκατομμυρίου δολαρίων και συγκέντρωσε θετικές κριτικές. Ωστόσο, ο βρετανός σκηνοθέτης της Sam Mendes δήλωσε νωρίτερα μέσα στον μήνα ότι θέλει να επικεντρωθεί στα θεατρικά του σχέδια στο εγγύς μέλλον.

Ο πρόεδρος της MGM είπε ότι ο Mendes "έκανε εκπληκτική δουλειά στο 'Skyfall'. Είμαστε ευγνώμονες για την δουλειά που έκανε".
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ