2013-03-20 19:47:06
Φωτογραφία για Κάντε jailbreak το ios 6.1.3 ( Α4  Tethered )
Αν κατά λάθος αναβαθμίσατε στο ios 6.1.3 και θέλετε να κάνετε jailbreak ακολουθήστε τα βήματα πιο κάτω.

Πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσω πως ο οδηγός απευθύνεται μόνο για τις παλιές συσκευές A4 από το iphone 4 και κάτω και είναι tethered που σημαίνει αν κλείσει η συσκευή θα πρέπει να συνδεθεί στον υπολογιστή σας για να ξανά ανοίξει.

Θα χρειαστείτε το Redsn0w 0.9.15b3 [ Mac , Windows ]  και το firmware 6.0 (το firmware θα το βρείτε στην "μηχανή" ακριβώς επάνω από το chat του blog) για να ξεγελάσετε το redsnow.

Συνδέστε την συσκευή σας στον υπολογιστή που εάν έχετε windows 7 επιλέξτε συμβατότητα σε windows ΧΡ και τρέξτε το redsnow σαν διαχειριστής με δεξί κλικ.

Αφού ανοίξετε το redsnow πηγαίνετε στην καρτέλα "extras" και πατήστε "select ipsw" και επιλέξτε το ios 6.0 που κατεβάσετε νωρίτερα.

Όταν βγει το μήνυμα ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία τότε πηγαίνετε στην καρτέλα jailbreak και συνεχίζεται τα βήματα κανονικά όπως σας υποδεικνύει και όταν ολοκληρωθεί έχετε πλέον μια συσκευή με jailbreak αλλά tethered.


Τώρα για να ανοίξετε την συσκευή σας αφού τελειώσατε με το jailbreak συνδέστε την πάλι με τον υπολογιστή και πάλι στο resnow επιλέξτε "extras" / "select ipsw" και επιλέξτε πάλι το ios 6.0 και μόλις ολοκληρωθεί η ανάγνωση του firmware πατήστε στην ίδια καρτέλα το "just Boot" και ακολουθείστε την διαδικασία για να ανοίξει.

Τέλος να σημειώσω πως όσοι από εσάς έχετε το 3GS με παλιά BootRoom μπορείτε να κάνετε κανονικό jailbreak με το redsnow untethered
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ