2013-03-20 18:07:04
Φωτογραφία για Τοξικομανείς και σύριγγες στα προαύλια των πανεπιστημίων
της Μαρίας Γιαχνάκη

Με απλά λόγια είναι σύριγγες τοξικομανών πεταμένες στο χώμα στο πάρκο που βρίσκεται έξω από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Εκεί που έχουμε ξαναγράψει και ξαναδείξει τι γίνεται καθημερινά από ξένους και Έλληνες τοξικομανείς μέρα μεσημέρι.

Περνάς να πας στο πανεπιστήμιο ως φοιτητής ή καθηγητής. Περνάς να πας στην δουλειά σου ως Έλληνας πολίτης και στο σχολείο σου ως μαθητής και από την μία πλευρά βλέπεις το Πανεπιστήμιο και από την άλλη να σέρνονται οι ανήμποροι τοξικομανείς που προσπαθούν να τρυπηθούν στα μπράτσα, στα πόδια παντού και δεκάδες σύριγγες μέσα στα πόδια σου από την προηγούμενη χρήση τους.

Και ξαναρωτώ σε ποια χώρα του κόσμου έξω από τα πανεπιστήμια συναντά κανείς αυτήν την εικόνα;

Σε ποια χώρα του κόσμου οι αρχές επιτρέπουν να παρουσιάζεται αυτή η εικόνα έξω από τα πανεπιστήμια. Ποιος επιτέλους προστατεύει τους πολίτες και την καθημερινότητά τους;

Στην εποχή που όλα παρουσιάζουν αυτήν την έξαρση πρέπει επιτέλους να πάρουμε τα μέτρα μας και να φροντίσουμε για την ψυχολογία των Ελλήνων και την εικόνα αυτής της χώρας.

Δεν θέλουμε πια να μεγαλώνουμε άρρωστες προσωπικότητες. Επιτέλους οι υπουργοί Δημόσιας Τάξης και Παιδείας ας πάρουν τα μέτρα τους για την εικόνα ντροπής που παρουσιάζουν κάθε μέρα οι χώροι που βρίσκονται τα πανεπιστήμια αλλιώς να παραιτηθούν. Είναι ντροπή!!

briefingnews.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ