2013-03-20 13:35:03
Φωτογραφία για «Δεν παίζουμε ποτέ για την ισοπαλία»
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι σίγουρος πως η Εθνική Ελλάδος θα πάει στο Μουντιάλ, ενώ κόντρα στη Βοσνία έθεσε ως στόχο τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μετά τη σημερινή προπόνηση:

«Νιώθω χαρά και ικανοποίηση για την επιστροφή μου. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η ομάδα είναι έτοιμη και θα παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο. Εγώ νιώθω καλά, αλλά ο κύριος Σάντος θα αποφασίσει το αν θα παίξω. Το σημαντικό, πάντως, είναι να κερδίσει η ομάδα. Είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα. Η Βοσνία έχει δείξει καλό πρόσωπο και αυτό είναι ένα κίνητρο παραπάνω, αλλά για εμάς όλα τα ματς είναι σημαντικά.

Δεν παίζουμε ποτέ για την ισοπαλία. Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να κυνηγάμε τη νίκη σε κάθε ματς. Αυτό θα κάνουμε και τώρα. Θα μπούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε. Χρειάζεται ισορροπίες σε όλες τις γραμμές. Τόσο η Ελλάδα, όσο και η Βοσνία είναι καλές τόσο στην άμυνα, όσο και από τη μέση και μπροστά. Εμείς ξέρουμε να παίρνουμε αποτελέσματα και αυτό θα επιδιώξουμε και πάλι.

Η ομάδα τα τελευταία χρόνια είναι παρούσα σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε και πάλι και θα φτάσουμε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ