2013-03-20 12:20:09
Φωτογραφία για ΛΑΜΠΕΡΤ : ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Η μία από τις τέσσερις αγγλικές ομάδες που έχουν προκριθεί στα προημιτελικά του NextGen Series είναι η Άστον Βίλα, που απόψε υποδέχεται τους Νέους του Ολυμπιακού σε νοκ άουτ παιχνίδι με έπαθλο μια θέση που οδηγεί στο Final 4 της διοργάνωσης.

Δηλώσεις σχετικά με το παιχνίδι έκανε ο τεχνικός των Άγγλων, Πολ Λάμπερτ, που στάθηκε στη σημασία του.

«Πιστεύω πως είναι σπουδαίο για τα παιδιά. Τα πήγαν πάρα πολύ καλά και η διοργάνωση είναι πολύ καλή διότι κερδίζεις ευρωπαϊκές εμπειρίες. Αυτό είναι καλύτερο από το να παίζεις συνεχώς με βρετανικές ομάδες», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των Νέων της Άστον Βίλα, για να καταλήξει με το αποψινό ματς.

«Πρόκειται για ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, άρα είναι καλό από αυτή την άποψη».

Η Άστον Βίλα θα παραταχθεί χωρίς τον επιθετικό Μίκι Ντρέναν που είναι τραυματίας και αυτός που σκόραρε στο παιχνίδι της φάσης των «16» κόντρα στον Άγιαξ, ενώ παράλληλα είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με έξι γκολ.


Από εκεί και πέρα, η ιστοσελίδα "birminghammail.co.uk" που φιλοξενεί τις δηλώσεις του Λάμπερτ, δίνει μια πρώτη γεύση για τους παίκτες που χρίζουν προσοχής. Αυτοί είναι ο 17χρονος ακραίος Τζακ Γκρίλις, ο 19χρονος οργανωτής Γκράχαμ Μπερκ, ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός Ντέρικ Γουίλιαμς και ο 19χρονος μέσος Σάμιρ Κάραδερς.

Οι Άγγλοι οπαδοί από τη μεριά τους, αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Με δεδομένο πως τα διαρκείας ισχύουν και σε συνδυασμό με τις φθηνές πωλήσεις των υπόλοιπων εισιτηρίων, αναμένεται να βρεθεί αρκετός κόσμος στο «Βίλα Παρκ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ