2013-03-20 11:10:07
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΣΤΗΝ 5ΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ PLAY-ΩΧ ΑΛΛΑ... ΘΑ ΔΩΣΕΙ «ΜΑΧΗ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Ο ΠΑΟ
Δυναμικά θα εκπροσωπηθεί ο Παναθηναϊκός στη σημερινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr". Το "τριφύλλι" θα εκπροσωπήσουν ο Γιάννης Αλαφούζος, ο αντιπρόεδρος και αρμόδιος για τα θεσμικά όργανα, Χρήστος Παναγόπουλος και η νομική σύμβουλος, Αθηνά Μπαλωμένου. Οι "πράσινοι" σκοπεύουν να δώσουν... μάχη για τις ημερομηνίες του τελικού Κυπέλλου και των πλέι οφ.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην είναι καν σε πλεονεκτική θέση στη βαθμολογία στην προσπάθειά του να μπει στην πρώτη πεντάδα και να μετάσχει στα πλέι οφ, όμως οι ιθύνοντες της ομάδας δεν σκοπεύουν να αφήσουν να «περάσουν» οι ημερομηνίες διεξαγωγής των πλέι οφ όπως προαλείφεται από τη Σούπερ Λίγκα.

Η ΕΠΟ θέλει να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου στις 11 Μαΐου, κάτι που θα στείλει την ημερομηνία έναρξης των πλέι οφ στις 15 Μαΐου. Επομένως εάν ο Παναθηναϊκός είναι στα πλέι οφ, θα μείνει 24 ημέρες χωρίς αγώνα, αφού η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος διεξάγεται 21 Απριλίου. Στο "τριφύλλι" θέλουν ο τελικός να γίνει στο τέλος Απριλίου ώστε να ξεκινήσουν δύο εβδομάδες νωρίτερα τα πλέι οφ.

Μάλιστα οι "πράσινοι" είναι αποφασισμένοι να «σηκώσουν» τους τόνους της αντιπαράθεσης ακόμα και αν χρειαστεί να κοντραριστούν με αρκετές ομάδες και για θέματα που ίσως τελικά δεν τους αφορούν...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ