2013-03-20 09:25:09
Φωτογραφία για Η Ώρα της Γης στην Ναύπακτο
Στις 23 Μαρτίου, στις 20:30, η παγκόσμια συμμετοχική εκστρατεία ευαισθητοποίησης του WWF επιστρέφει και μας καλεί να κάνουμε τη δική μας δέσμευση για μία καλύτερη ζωή σε έναν ζωντανό πλανήτη

Φέτος η εκστρατεία υιοθετεί το σκεπτικό της δέσμευσης «Θα το κάνω, αν το κάνεις» (“I will if you will”), το οποίο βασίζεται στη δημιουργία προκλήσεων και δεσμεύσεων που ωφελούν το περιβάλλον, την κοινωνία αλλά και την ίδια μας την καθημερινότητα.

Στην Ελλάδα, το WWF Ελλάς, εστιάζει τη δυναμική της εκστρατείας σε τρεις «θεματικές δράσεις», οι οποίες σχετίζονται άμεσα με τη βελτίωση της δύσκολης καθημερινότητας των πολιτών, την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης και βεβαίως την προστασία του πολύτιμου φυσικού μας περιβάλλοντος.

Προκαλεί λοιπόν τον κόσμο να δεσμευτεί για μία καλύτερη ζωή σε έναν ζωντανό πλανήτη.

Έτσι λοιπόν τα τρία «αν το κάνεις» για τη χώρα μας είναι τα ακόλουθα:


* «αν πρασινίσεις το μπαλκόνι σου»

* «αν χαρίσεις ένα αντικείμενο που δεν χρειάζεσαι»

* «αν χρησιμοποιείς ΜΜΜ, το ποδήλατο, ή τα πόδια για τις μετακινήσεις σου»

Ο Δήμος Ναυπακτίας και η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Πράσινο+Μπλε με την υποστήριξη του WWF Ελλάς , υλοποιούν για πέμπτη συνεχή χρονιά, δράσεις για την «Ώρα της γης» το Σάββατο στις 23 Μαρτίου στο γραφικό λιμάνι της πόλης.

* Από τις 11.00 και έως τις 21:00 στο κτήριο Ναυπακτία στο λιμάνι, δεχόμαστε τρόφιμα ( μόνο συσκευασμένα) τα οποία θα διατεθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ναυπακτίας, στηρίζοντας συνανθρώπους μας, που πραγματικά τα έχουν άμεση ανάγκη.

* Στις 20:30 έως τις 21:30 στο λιμάνι της Ναυπάκτου, θα σβήσουν τα φώτα και θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση , με την παράλληλη εθελοντική συμμετοχή χορευτικής ομάδας της σχολής χορού της Μάρθας Καραλή και του Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ναυπάκτου.

Καλούμε,

Όλους τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ναυπακτίας και όχι μόνο, να συμμετέχουν προσφέροντας τρόφιμα συσκευασμένα από το περίσσευμά τους στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου, δείχνοντας την αλληλεγγύη τους προς τον συνάνθρωπό τους, καθώς και να παρευρεθούν στις 20:30 στην εκδήλωση για την «Ώρα της Γης» στο λιμάνι της Ναυπάκτου, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για τις κλιματικές αλλαγές, μαζί με εκατομμύρια ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ