2013-03-19 19:14:03
Φωτογραφία για Κόκκινο στην τρόϊκα
Για όλα τα ανοικτά ζητήματα, μετά και την αποχώρηση της τρόικας την περασμένη εβδομάδα, συνεδριάζουν στο Μέγαρο Μαξίμου οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί που συγκροτούν την κυβέρνηση.

Η επιμονή της τρόικας για απολύσεις στο Δημόσιο και η παράταση του χαρατσιού στα ακίνητα και για το 2013, δοκιμάζουν τις αντοχές της τρικομματικής κυβέρνησης.

Στο πρωθυπουργικό γραφείο, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και οι άλλοι δυο κυβερνητικοί εταίροι, οι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, Βαγγέλης Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης, προσπαθούν να βρουν κοινό τόπο.

Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση επιδίδεται σε αγώνα δρόμου προκειμένου να ανακτήσει το χαμένο έδαφος και να κλείσει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν με την τρόικα, ώστε να αποδεσμευτεί σύντομα η δόση των 2,8 δισ. ευρώ και να μην παρουσιαστεί νέα εμπλοκή με τους πιστωτές.

Ο Πρωθυπουργός τα τελευταία εικοσιτετράωρα, αμέσως μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες και τη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε., εμφανίζεται αποφασισμένος να μην αφήσει κανένα περιθώριο χαλάρωσης.

Ο κ. Σαμαράς, αναγνωρίζει την κρισιμότητα των στιγμών και έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης, όπως αυτή διαμορφώνεται με βάσει τις νεώτερες δραματικές εξελίξεις στην Κύπρο. I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ