2013-03-19 14:15:05
Φωτογραφία για ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΣΕ... ΑΝΦΙΛΝΤ!
Η αγάπη των οπαδών για τις ομάδες τους πολλές φορές τους οδηγεί σε ακραίες πράξεις... Για τον 27χρονο Άξελ Γκόγκσταντ πάντως είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Η Λίβερπουλ είναι η ζωή του και αποφάσισε να το κουβαλάει μαζί του αλλάζοντας το επίθετό του σε... Άνφιλντ!

Συγκεκριμένα ο Νορβηγός, Άξελ Γκόγκσταντ, φανατικός οπαδός της Λίβερπουλ εξαιτίας της τρέλα και της αγάπης που έχει για τους «κόκκινους», μόλις συμπλήρωσε το 18ο έτος της ηλικίας του πρόσθεσε στο επίθετό του την όνομα του γηπέδου της Λίβερπουλ, το θρυλικό Άνφιλντ!

Πλέον, ο 27χρονος Νορβηγός ο οποίος σπουδάζει αθλητική δημοσιογραφία στο Σαουθάμπτον ονομάζεται Άξελ Γκόγκσταντ-Άνφιλντ και μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της αγαπημένης του ομάδας για την απόφασή του αυτή.

«Προέρχομαι από τη Νορβηγία και άλλαξα το επίθετό μου σε Άνφιλντ όταν έγινε 18 χρονών. Έκλεισα πλέον εννιά χρόνια με το όνομα αυτό», ανέφερε αρχικά για να προσθέσει στη συνέχεια το σκεπτικό της απόφασης.


«Ήμουν πάντα περήφανος για το όνομα μου, αλλά βάζοντας και το Άνφιλντ θα αισθανόμουν ακόμα περισσότερη και θα μπορούσα να κουβαλάω την Λίβερπουλ όπου και να πήγαινα».

Ο... Άνφιλντ μπορεί να είναι υπερήφανος για το επίθετό του, αλλά στην οικογένειά του δεν το είδαν με τόσο καλό ματι.

«Όταν επέστρεψα σπίτι, είχα δείπνο με την οικογένειά μου», θυμάται.

«Η μαμά μου είπε: "Τι έκανες σήμερα;" κι εγώ της είπα: "Άλλαξα το όνομά μου σε Άνφιλντ" για να μου απαντήσει αποσβολωμένη: "Όχι, δεν το έκανες", και στη συνέχεια της έδειξα τα χαρτιά με την αλλαγή».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ