2013-03-19 12:39:04
Φωτογραφία για Πρέβεζα: Άναψαν τα αίματα στο Σαϊτάν Παζάρ - Αντιφασιστικά συνθήματα παραλίγο να οδηγήσουν σε συμπλοκή
Επεισόδιο το οποίο στιγμάτισε τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας έγινε εχθές το βράδυ στο Σαϊτάν Παζάρ στην Πρέβεζα Ένα επεισόδιο το οποίο ξεκίνησε από μια ομάδα που άρχισε να φωνάζει αντιφασιστικά συνθήματα, με κάποιους από τους παρευρισκόμενους να ενοχλούνται με αποτέλεσμα να ξεκινήσει αρχικά μια λεκτική αντιπαράθεση.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας όταν μια ομάδα πολιτών, άρχισαν να φωνάζουν αντιφασιστικά συνθήματα, αρχικά έξω και στην συνέχεια μέσα από καφενείο στο Σαϊτάν Παζάρ.

Κάποιοι από τους θαμώνες του καφενείου ενοχλήθηκαν από την συμπεριφορά αυτή και άρχισαν οι λεκτικές αντιπαραθέσεις μεταξύ τους.

Όμως τα πνεύματα δεν έλεγαν να ηρεμήσουν και λίγη ώρα μετά έφτασε στο σημείο μια άλλη ομάδα πολιτών η οποία «στήθηκε» απέναντι από τους πρώτους που ξεκίνησαν την αντιπαράθεση με τα συνθήματα που φώναζαν καλώντας τους να βγουν από το καφενείο.


Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο ομάδες που ανήκουν σε διαφορετικό πολιτικό χώρο.

Η λεκτική πλέον αντιπαράθεση πέρασε στο πλακόστρωτο του Σαϊτάν Παζάρ με τα πνεύματα έντονα οξυμένα αλλά ευτυχώς δίχως να γίνει συμπλοκή αφού η δεύτερη ομάδα αποχώρησε από το σημείο.

Στο μεταξύ είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία και στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και της ασφάλειας.

Όμως ακόμα και τότε, μια γυναίκα η οποία φάνηκε, σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών που βρέθηκαν στο σημείο, να ξεκινά με τα συνθήματα που φώναζε την όλη αντιπαράθεση, δεν δίστασε να επιτεθεί λεκτικά αλλά και χειροδικώντας εναντίον αστυνομικού Τα πνεύματα μετά από λίγα λεπτά ηρέμησαν με το μόνο που έμεινε από όλη αυτή την ιστορία ήταν ότι μερικοί άσχετα με το τι πιστεύουν και ποιες είναι οι πολιτικές τους πεποιθήσεις, δεν διστάζουν να εκφράσουν όπου και αν βρίσκονται, δίχως να σέβονται τους χώρους που τους φιλοξενούν.

pamepreveza.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Όλα ανοιχτά στην Κύπρο...!!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Όλα ανοιχτά στην Κύπρο...!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ