2013-03-19 04:19:04
Φωτογραφία για Βόλος: Τους έβλεπε δεμένος στο κρεβάτι να οργιάζουν στο σπίτι του!
Συγκλονισμένοι ακόμα και οι γείτονες του θύματος, από την αγριότητα της ληστείας σε σπίτι που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων δραστών, που λήστεψαν 53χρονο, στο σπίτι του, που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Κυριακής (17-03-2013). Σύμφωνα με το e-volos.gr, οι δύο δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες τύπου «full face», αφού παραβίασαν παράθυρο του σπιτιού, μπήκαν μεσα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Οι ληστές πλάκωσαν στο ξύλο τον ιδιοκτήτη και τον έδεσαν στο κρεβάτι του. Στη συνέχεια άρχισαν να γυρίζουν τα δωμάτια, να καταστρέφουν πράγματα ανοίγοντας συρτάρια και να φεύγουν με 350€ που είχε κρύψει το θύμα τους, για να περάσει τις τελευταίες μέρες του μήνα.

Οι ληστές απομακρύνθηκαν από την περιοχή πριν φτάσει η αστυνομία, ενώ ο άτυχος ιδιοκτήτης προσπαθεί να συνέλθει από τι ισχυρό σοκ που υπέστη... Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ