2013-03-18 13:35:06
Φωτογραφία για ΒΕΝΕΤΗΣ : ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΣΕΙ Η ΜΠΑΛΑ...
O αρχηγός της Κέρκυρας, Τάσος Βενέτης, εξακολουθεί να πιστεύει πως οι Φαίακες μπορούν να πετύχουν παραμονή στην κατηγορία, ενώ θεωρεί πως... τους τιμώρησε η μπάλα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Βενέτης δήλωσε στη NOVA: «Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι. Ήμασταν πολύ καλά αμυντικά και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ τις οποίες δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε. Με την ποιότητά του ο Ολυμπιακός έκανε μία φάση και έβαλε ένα γκολ. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ποιοτικούς παίκτες. Έτυχε να είναι το σουτ του Μήτρογλου στην προκειμένη περίπτωση και μέτρησε η ποιότητά του.

Δεν είμαστε ευχαριστημένοι και πιστεύουμε ότι μας αδικεί το αποτέλεσμα. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι, δεν μπορεί να κερδίζει πάντα αυτός που είναι καλύτερος. Όταν παίζεις με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, δημιουργείς τρεις κλασικότατες ευκαιρίες και δεν τις εκμεταλλεύεσαι, θα σε τιμωρήσει η μπάλα.

Εμείς το πιστεύουμε ακόμα ότι η ομάδα μπορεί να σωθεί. Έχουμε τέσσερις τελικούς. Όπως σήμερα τα δώσαμε όλα, έστω και αν δεν μας έκατσε το αποτέλεσμα, έτσι θα δώσουμε τα πάντα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και υπάρχει πίστη σε όλα τα παιδιά ότι μπορούμε να σωθούμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Την Τρίτη η κρίσιμη ψηφοφορία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Την Τρίτη η κρίσιμη ψηφοφορία
Γαρίδες σαγανάκι
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γαρίδες σαγανάκι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ