2013-03-18 12:43:08
Φωτογραφία για Καθαρά Δευτέρα αλλαγών για MEGA και ANT1 - Νέες σειρές και νέες ώρες
Το MEGA περνάει από αύριο στο δεύτερο μισό της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και αυτό λειτούργησε σαν κίνηση ντόμινο για αλλαγές στις ώρες των προγραμμάτων, όχι μόνο για το κανάλι της Μεσογείων, αλλά και για το αντίπαλο του Αμαρουσίου. Το τέλος του Masterchef και της σειράς The Killing σηματοδότησε το τέλος της χειμερινής σεζόν και την αρχή της εαρινής από αύριο.

Οι αλλαγές ξεκινούν από το απόγευμα, αφού η τουρκική σειρά Το Κορίτσι που Αγάπησα ολοκληρώθηκε επίσης την Παρασκευή. Ελληνικές σειρές σε επανάληψη θα παίζουν στο MEGA μέχρι τις 19:00, με ενδιάμεση μαγειρική παρένθεση από τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Αλέξανδρο Παπανδρέου. Πριν το δελτίο ειδήσεων μετακομίζει η Fatmagul και οι περιπέτειές της. Εκεί θα πρέπει να αντιμετωπίσει πλέον το Βαλς με τους 12 Θεούς, καθώς ο ΑΝΤ1 έδωσε την απάντησή του στις αλλαγές του MEGA μεταφέροντας νωρίς το απόγευμα τις ελληνικές ταινίες του '80 και τοποθετώντας το κυπριακό σίριαλ απέναντι από το τουρκικό.

Μετά τα κεντρικά δελτία θα αρχίζει η ...μητέρα των μαχών. Ο πανίσχυρος Σουλεϊμάν έχει κάθε λόγο να ανησυχεί μιας και απέναντί του έρχονται τα Κλεμμένα Όνειρα. Τι θα προτιμήσουν άραγε οι τηλεθεατές;

Μετά τις 22:30, ο ΑΝΤ1 διατηρεί το υπάρχον πρόγραμμά του ως έχει, ενώ στο MEGA διαμορφώνεται ως εξής: Δευτέρα - Με τα Παντελόνια Κάτω, Τετάρτη - Πίσω στο Σπίτι, Πέμπτη - Όμορφος Κόσμος.

Η νέα εβδομάδα θα μας βρει με νέες μάχες που θα παρακολουθήσουμε με μεγάλο ενδιαφέρον Πηγή: zappit
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ