2013-03-18 11:05:07
Φωτογραφία για ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Βασίλης Νάνος εκπροσώπησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός σε εκδήλωση των Ακαδημιών της ομάδας στην Κέρκυρα, ενώ περίπου 100 πιτσιρικάδες ήταν στις εξέδρες του ΕΑΚ Κέρκυρας για τον αγώνα.

Οι Ακαδημίες των ερυθρόλευκων στην Κέρκυρα είχαν την Κυριακή εκδήλωση με αφορμή την παρουσία του Ολυμπιακού στο νησί. Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, το Σάββατο αντιπροσωπεία τους με αρκετά μικρά παιδιά βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για την υποδοχή της αποστολής των πρωταθλητών Ελλάδας δίνοντας και ανθοδέσμη στον Μίτσελ. Την ίδια μέρα μετέβησαν και στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η αποστολή στην περιοχή της Γαρίτσας για φωτογραφίες και αυτόγραφα.

Όσο για την Κυριακή στο event που είχαν οι ετοιμάσει οι άνθρωποι των τμημάτων υποδομής των ερυθρόλευκων στην Κέρκυρα και κυρίως ο υπεύθυνός τους, Βαγγέλης Καρπατσέλης, την ΠΑΕ εκπροσώπησε ο Βασίλης Νάνος που ασχολείται με οργανωτικά ζητήματα στις υποδομές της. Στην εκδήλωση, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr" επρόκειτο να βρεθεί και ο Σάββας Θεοδωρίδης, όμως επειδή έπρεπε να δώσει το παρών στην πρωινή σύσκεψη για το παιχνίδι, δεν κατάφερε να είναι και εκεί για να μιλήσει και αυτός.


Ο Νάνος μίλησε σε γονείς και παιδιά για τον Ολυμπιακό και το πρότζεκτ που υπάρχει γενικότερα.

Μάλιστα στο γήπεδο της Κέρκυρας το απόγευμα της Κυριακής ήταν περίπου 100 πιτσιρικάδες από τις Ακαδημίες ρου Θρύλου μαζί με τους προπονητές τους. Εκεί βρέθηκε και ο πρώην συνεργάτης του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στην Κέρκυρα, Βασίλης Ξάνθης, που έχει περάσει από το Λιμάνι. Ο Ξάνθης είναι μόνιμος κάτοικος του νησιού των Φαιάκων και έτσι όσο συχνά μπορεί παρακολουθεί αγώνες της Κέρκυρας, στην οποία έχει εργαστεί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ