2013-03-18 08:29:03
Φωτογραφία για Νέο Mitsubishi Pajero: Υπομονή 2 χρόνια
Η Mitsubishi ανακοίνωσε ότι το νέο Pajero βρίσκεται περίπου 2 χρόνια (αν όχι 3) μακριά για την τελική του μορφή, ενώ... αποκάλυψε ότι εκτός την αναβαθμισμένη εμφάνισή του θα διαθέτει και υβριδικό σύστημα.

Το 2006 το Mitsubishi Pajero δέχτηκε μια μεγάλη στιλιστική ανανέωση, ωστόσο το πάτωμα έμεινε ακριβώς το ίδιο με αυτό του 1999. Έχουν ήδη περάσει 7 χρόνια από την 1η εμφάνιση της τελευταίας γενιάς του Pajero και η ιαπωνική φίρμα έχει σκεφτεί ήδη να παρουσιάσει το νέο μοντέλο, καθυστερώντας το για 2-3 χρόνια ακόμα.

Αυτό αποκαλύφθηκε από τον υπεύθυνο παραγωγής και ανάπτυξης των μοντέλων της Mitsubishi, Ryugo Nakao, κατά τη διάρκεια του Σαλονιού της Γενεύης.

Σύμφωνα με τη Mitsubishi, το νέο Pajero θα βρίσκεται στην κορυφή της ιαπωνικής φίρμας, αφού θα διαθέτει πρωτοποριακή σχεδίαση, προχωρημένο τεχνολογικό εξοπλισμό και υψηλή πολυτέλεια σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα.

Επίσης, το νέο Pajero θα πατήσει πάνω σε ένα ολοκαίνουριο πάτωμα και θα εξοπλίζεται με το υβριδικό σύστημα P-HEV που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο 3ης γενιάς Outlander.
autotriti.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ