2013-03-18 04:38:02
Φωτογραφία για «Θηλυκή» συμμορία στα χέρια της αστυνομίας
«Θηλυκή» συμμορία από τη Ρουμανία έβαλε στο μάτι τη χρυσή αλυσίδα μιας ηλικιωμένης γυναίκας στην ευρύτερη περιοχή της... Ελασσόνας και ένα από τα μέλη της ανέλαβε να την αρπάξει από το λαιμό της. Όχι μόνο δεν τα κατάφερε, αλλά άφησε πίσω της και δυο… φο, ενώ συνελήφθη μαζί με τις συνεργούς της.

Η 74χρονη γυναίκα αντέδρασε αποτελεσματικά, όταν η 21χρονη Ρουμάνα τη χτύπησε και προσπάθησε να τραβήξει την αλυσίδα.

Όταν η νεαρή αλλοδαπή διαπίστωσε ότι δεν θα τα κατάφερνε, μπήκε τρέχοντας στο αυτοκίνητο στο οποίο την περίμεναν οι τέσσερις συνεργοί της και έφυγαν με ταχύτητα. Της έπεσαν όμως δύο ψεύτικες αλυσίδες, τις οποίες βρήκε το παρ’ ολίγον θύμα της.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που ειδοποιήθηκαν από την 74χρονη και ξεκίνησαν αμέσως έρευνες, εντόπισαν το αυτοκίνητο των δραστών σε μικρή απόσταση, το ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τις τέσσερις γυναίκες και έναν άνδρα ηλικίας από 20 ως 37 χρόνων στην κατοχή των οποίων μαζί με το όχημα κατασχέθηκαν άλλες τέσσερις επίχρυσες αλυσίδες και ένα δαχτυλίδι φο.

Οι συλληφθέντες ανακρίνονται για να εξακριβωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ