2013-03-18 03:41:04
Φωτογραφία για Οι Δεσμοί της Σελήνης
Όταν μιλάμε για μια βαθιά και έντονη σχέση, άσχετα με το αν αυτή η σχέση θα έχει έναν ευχάριστο ή όχι χαρακτήρα, τότε σε κάθε περίπτωση... οι Δεσμοί της Σελήνης είναι παρόντες. Απέχουν μεταξύ τους 180 μοίρες, βρίσκονται πάντα κοντά στο σημείο των εκλείψεων και ενώνονται από μία υποθετική γραμμή γνωστή και ως «άξονας του κάρμα». Δηλώνουν τα μαθήματα που πρέπει να πάρουμε σε αυτή τη ζωή, ελκύοντας τους ανθρώπους που θα σχετιστούμε, σαν μαγνήτης.

Ο Βόρειος Δεσμός είναι το μέλλον και δημιουργεί ευκαιρίες ανάπτυξης μέσα από τη σχέση, ενώ με το Νότιο Δεσμό υπάρχουνσυναισθήματα ανεξήγητης οικειότητας από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας.

Όταν ο Βόρειος Δεσμός του ενός ενώνεται με τον Ήλιο του άλλου, τότε σίγουρα υπάρχει μέλλον σε αυτή τη σχέση. Το άτομο του Ήλιου έχει την ικανότητα να παρέχει αισιοδοξία στο άτομο του Βόρειου Δεσμού και την αίσθηση της ατομικής αξίας και μοναδικότητας. Το κάθε άτομο ξεχωριστά θέλει να επενδύσει στην σχέση, ακόμη και όταν αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι η τέλεια σχέση, γιατί υπάρχει η σιγουριά ότι είναι και θα είναι μαζί.


- Είσαι μοναδικός για εμένα και σε προστατεύω.. λέει ο Ήλιος στον Βόρειο Δεσμό.. Θέλω να είμαστε μαζί..

Όταν ο Νότιος Δεσμός σχετίζεται με τον Ήλιο του άλλου τότε υπάρχει έντονο το συναίσθημα ότι υπήρξαν μαζί στο παρελθόν όπου ο ένας με ευχαρίστηση δέχεται αυτό που ο άλλος έχει να προσφέρει. Το άτομο του Ήλιου θέλει να υποστηρίξει και να βοηθήσει το άτομο του Νότιου Δεσμού να ξεπεράσει τους φόβους του και είναι πάντα έτοιμο να προσφέρει όταν χρειάζεται. Είναι μία σχέση που εμπεριέχει περιορισμό όταν έρχεται η στιγμή που το κάθε άτομο θα θελήσει να αναπτύξει την ατομικότητα του. Παρόλα αυτά η έννοια της δέσμευσης είναι ισχυρή.

- Σου προσφέρω στήριξη και ζητάω την αναγνώριση σου.. λέει ο Ήλιος στον Νότιο Δεσμό.. Είμαι κοντά σου..
gamoi.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ